Sverige landsholdstrøje

Stort udvalg af Sverige landsholdstrøjer

Når du er på udkig efter en af de største profiler indenfor skandinavisk fodbold, har det i mange år været Zlatan Ibrahimovic. Med store mål og kendte klubber i banken, er der ingen tvivl om, at han er blandt skandinavens største fodboldspillere. Med den svenske landsholdstrøje har du muligheden for tilslutte dig holdet og vise din støtte for Sveriges kvinde- og herrelandshold.

Måske er Zlatan ikke din favoritspiller, men så er der heldigvis mange andre spændende spiller på det svenske landshold. Disse spillere kan du finde blandt et bredt udvalg af storklubber i Europa, og på forskellige niveauer. Find ud af hvilken af de svenske landsholdstrøjer, der er den rette for dig - og køb den nu hos Unisport.dk.

Svenske kvindelandsholdstrøjer

Sveriges kvindelige landshold kan du os støtte her hos Unisport. Kvinderne fra de blågule, var det første land til at vinde den europæiske konkurrence for kvindefodbold, da de slog England i en straffesparks finale. Siden da har de deltaget i FIFA World Cup, de olympiske lege og Algarve Cup. En af de bedste fodboldspillere i Sveriges historie er Lotta Schelin, der har scoret et hav af mål for landet. Køb din svenske landsholdstrøje til kvinder and stå bag holdet i deres næste store kamp.