Forårsudsalg: Nu op til -70%! Køb nu

Sverige landsholdstrøje

Inden adidas genoptog samarbejdet med det svenske landshold, var det Umbro der var tøjsponsor siden 2002. Forinden havde det svenske landshold et langt samarbejde med adidas, der havde været sponsor fra 1966 til 2002. Her hos Unisport har du mulighed for at finde lige præcis den svenske landsholdstrøje du ønsker. Vælg mellem hjemmebanetrøjen eller udebanetrøjen, find en størrelse og beslut derefter om du skal have tryk på ryggen. Vi har også den nye Sverige VM trøje på lager. Så hvad venter du på?

Læs mere
Sverige landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Sveriges fodboldlandshold berører de fleste svenskere. Når de blågule spiller, så står tiden stille i vores naboland. Sveriges største fodbodspiller i de seneste år, har været Zlatan Ibrahimovic. Med alle de mål som 'Ibracadabra' har leveret for klub- og landshold, er der ingen tvivl om, at han er den største. Med Sveriges landsholdstrøje kan du klæde dig på præcis ligesom Zlatan og vise din støtte når det svenske hold spiller kamp.

Der er nok en del svenskere der husker sommeren 94. Sverige vandt kvartfinalen under VM i USA. De slog Bulgarien på straffespark efter heroiske redninger fra den svenske keeper Ravelli. Hele den svenske befolkning dansede i gaderne, og har aldrig båret den svenske landsholdstrøje med større stolthed. En undtagelse skulle være ved OL i London i 1948, hvor holdet blev ledet af Gunnar Nordahl. Et andet højdepunkt i den svenske fodboldhistorie var VM på hjemmebane i 1958. Her lykkedes det svenskerne at spille sig til en finale mod de evigt gode brasilianere.

Med nød og næppe lykkedes det vores svenske naboer at kvalificere sig til EM slutrunden i Frankrig til sommer. De skulle som bekendt op imod Danmark i en vigtig play-off kamp. Svenskerne havde en hård vej til EM men alle ved, at bolden er rund og alt kan ske. Zlatan er vant til at skabe magi på de franske stadions, så lad os håbe at se mere til det ved sommerens slutrunde. I den nye svenske EM trøje fra adidas, kommer Zlatan og de andre stjerner til at arbejde hårdt for guldet. Udover stjerner som Zlatan Ibrahimovic kommer vi til at se spillere som Kim Källström, Albin Ekdal og John Guidetti optræde i trøjen.

I 1992 blev EM spillet på svensk jord. Det er en slutrunde vi alle kan huske eller har hørt om. Svenskerne spillede sig til en semifinaleplads men måtte se sig slået af Tyskland. Derfor var det en finalekamp mod Danmark og Tyskland. Her kom vi danskere ud stærkest med en sejr på 2-0. Svenskerne håber på at gentage successen. Tror du, at de kan spille sig til semifinaleplads til sommer? Sveriges tøjsponsor er de tyske giganter fra adidas. Det har de været siden 2013, og står derfor får forsyningen af landsholdstrøjen og træningsdragterne det svenske landshold bruger. Benyt lejligheden til at bestille den fede svenske fodboldtrøje her på unisport.dk, så du kan vise din støtte når det er tid til sommerens EM-slutrunde.

Her finder du Svenske landsholdstrøjer til både børn og voksne, og en masse merchandise til ham eller hende der vil heppe på de blågule.