Portugal landsholdstrøje

Portugals fodboldlandshold er kendt for sit offensive og elegante spil. Det er derfor ikke uden grund, at de bliver kaldt for "Europas brasilianere". Portugal har med kaptajn Ronaldo i spidsen, høje forventninger til sommerens EM-slutrunde i Frankrig, og Portugals EM-trøjer er som sædvanligt designet og produceret af Nike. På CV'et har Portugal blandt andet en VM bronzemedalje, EM sølvmedalje og to EM bronzemedaljer. Tidligere har legender som Eusébio og Figo, optrådt i en Portugal landsholdstrøje.

Kunne du tænkte dig din helt egen Portugal spillertrøje? Så finder du den selvfølgelig her på Unisport.dk, hvor du kan vælge om du ønsker den med eller uden tryk. Vi har hjemme- og udebanetrøjen i både voksen og børnestørrelser, så alle har mulighed for at vise deres støtte til det portugisiske landshold. Forventningerne er høje til Real Madrid stjernen Cristiano Ronaldo. Den portugisiske superstjerne skal, endnu en gang, tage ansvar for sit land i en stor turnering.

Portugal har en talentfuld generation, og spillerne har stor erfaring, så sommeren EM slutrunde kunne blive deres succes. Gruppespillet bør ikke volde de portugisiske stjerner problemer. Når spillerne tager Portugals EM-trøje på, kommer Østrig, Ungarn og Island til at se frygten i øjnene, da de er modstanderne i gruppe F.

Alle fodboldelskere under helt sikkert Ronaldo og det portugisiske landshold, en succesfuldt EM-slutrunde til sommer i Frankrig.