Fodbolde

Stort udvalg af fodbolde hos Unisport

Det er ikke en overraskelse, at vi har et stort udvalg af fodbolde her hos Unisport - vi har alt, der passer til nybegyndere og officielle kampbolde for til største ligaer i verden. Det samme gælder for de forskellige mærker - hvis du kan lide fodbolde fra Select, Nike, adidas, PUMA, New Balance eller Monta, så er du kommet til det rette sted. Vi har dem alle på vores hjemmeside. Vi har fodbolde til græsbaner, kunstgræsbaner, grusbaner og streetbaner. Vi er også altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål om nogle af produkterne.

Det kan være forvirrende at købe fodbolde, da der er mange ting, man skal tage højde for. Hvilken størrelse skal du købe? Hvilken overflade skal fodbold bruges til? Og hvad betyder de forskellige prisklasser for kvaliteten af fodbolde? Vi vil gerne hjælpe dig med din spørgsmål - så bare hæng på, så kan vi gøre dig til en ekspert i fodbolde på rekordtid. Vær opmærksom på, at ligemeget hvor lang tid du bruger på at beslutte dig, så har vi altid hurtig levering og stærke priser.

Køb din nye fodbold hos Unisport - Stort udvalg

Hvis du køber fodbolde online hos Unisport, så har du ikke kun købt en produkt af høj kvalitet, men du får det til en stærk, lav pris og hurtig levering. Vi har fodbolde til alle aldre og niveauer. Og lige meget hvad du kræver af en fodbold, så har vi den. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal købe på budget, så du kan finde den bold, hvor du får mest for pengene.

Fodboldes udvikling - fra fjer til luft

Fodbold ville være knapt så sjovt, hvis man ikke havde det vigtigste udstyr - fodbolden. Det er ikke for sjov, at spillet er opkaldt efter sin største stjerne. Men fodbolden har ændret sig dramatisk gennem tiden. De tidligste udgaver af sporten kan daterestilbage til det kinesiske spil "cuju", der blev spillet i Han-dynastiet for over 2.000 år siden. Dengang var bolden tilsyneladende fyldt med fjer. Det var først omkring 800 år senere, at man fandt på at fylde den med luft. Heldigvis har man holdt sig til den metode siden, men det er næsten også det eneste, der er det samme i dag.

Siden man begyndte at fylde bolde med luft, har alle producenter gjort deres for at udvikle teknologi og andre ting i moderne fodbolde. Man skal dog huske på, at der kan være forskel på, hvilke ting fodboldene skal bruges til. Det kan variere fra størrelse, pris og præstationsevne. Hvis du følger disse tips, så kan du finde den fodbold, der passer bedst til dig og dine krav.

Fra Champions League til VM - Officielle fodbolde hos Unisport

Du finder et stort udvalg af verdens bedste fodbolde lige her i verdens bedste fodboldbutik. Hvis du er på udkig den officielle Champions League-fodbold, så kan du finde den på vores hjemmeside, hvor vi tilbyder en række forskellige prisniveauer. Vi tilbyder også officielle fodbolde fra VM, EM, Confederations Cup og andre store turneringer.

Officielle liga-fodbolde - Køb dem på Unisport.dk

Vil du spille med samme fodbold, som de anvender i Premier League? Eller måske Serie A eller La Liga? Du kan købe de officielle fodbolde fra de største ligaer i verden her hos Unisport til stærke priser og med hurtig levering. Vi har de officielle kampbolde, men du kan også finde andre prisklasser, så du kan finde den fodbold, der passer til dit budget. Køb din nye fodbold hos Unisport - det er nemt og sikkert at købe hos os.

Billige og high end-fodbolde: Sådan køber du fodbolde online

Hvis du ikke ved, hvordan du køber fodbolde online, så kan vi hjælpe dig nu. Her hos Unisport ser vi os selv som eksperter, når det handler om fodbold og det udstyr, der skal bruges. Så vi forstår også, at det kan være svært at vælge det rigtige produkt. Alle køb starter med et budget - og vi har fodbolde i alle prisklasser. Vi har masser af billige fodbolde i vores udvalg. Vi har både bolde til nybegyndere og topfodbolde i vores sortiment.

Træningsfodbolde: Fodbolde til træning og hverdagsbrug

Hvis du har fodboldtræning mere end én gang om ugen, så skal du have en bold, der ikke kun har høj præstationsevne, men også en høj holdbarhed. Det kan være, du tror, at denne kombination får bolden til at ligge i den høje prisklasse. Men det er ikke altid tilfældet. Fodbolde til træning og hverdagsbrug skal have nogle teknologier, der kan fremme boldens præstationsevne. Men det er stadig vigtigt, at træningsbolde har den bedste holdbarhed, så den kan tåle at blive brugt flere gange om ugen.

Officielle kampbolde: Fodbolde til kamp - men hvad med holdbarheden?

Hvis vi kigger på toppen af prislisten, så finder vi de bedste fodbolde, vi tilbyder hos Unisport.dk; officielle kampbolde fra de bedste ligaer og turneringer fra hele verden. Prisen kan godt være høj, men der er mange grunde til dette. Navnet giver sig selv, da officielle kampbolde er identiske med dem, der bliver brugt i de store ligaer som Premier League, La Liga, Champions League eller til VM. Mærker som Nike, adidas og Select har gjort meget for at udvikle og perfektionere deres fodbolde, så de kan yde det bedste. Du finder et stort udvalg af officielle kampbolde hos Unisport, hvor vi tilbyder stærke priser og hurtig levering.

Som navnet også antyder, så er kampboldene designet til at præstere i kampe. Vi anbefaler ikke, at man anvender disse til træning hver gang. Derfor bør du overveje dette før du køber en officiel kampbold til dig selv eller dit hold, da der er mange gode alternativer på markedet. Men du kan selvfølgelig stadig købe en officiel kampbold her hos Unisport.

Fodboldstørrelser - vi har fodbolde i alle størrelser hos Unisport

Hvis du har spillet fodbold siden du var lille, så er du nok kommet forbi en række forskellige størrelser af bolde i takt med, hvor gammel du er blevet. Fodbolde kommer i forskellige størrelser og vægt, så de kan efterkomme børn eller voksnes behov. Størrelser på fodbold går fra 1 til 5. Hvis du er forvirret, så skal du ikke være bekymret. Vi har lavet en guide, så du kan finde den rigtige fodbold.

Størrelse 1 og 2 - køb dem hos Unisport

Fodbolde i størrelse 1 og 2 er typisk ikke lavet til fodboldbaner, da de simpelthen er for små til at blive brugt til almindelig fodbold. Fodbolde i størrelse 1 og 2 bliver mest brugt til at promovere hold eller spillere. Størrelsen og vægt kan variere alt afhængig af producent og der er ingen officielle mål på disse. De er ofte mindre end almindelige fodboldstørrelser. Nogle trænere kan lide at bruge dem for at fremme nye spilleres teknik. Hvis du gerne vil have det sjovt på stranden eller have en bold med på ferie, så kan du overveje at købe den i størrelse 1 eller 2 hos Unisport.

Størrelse 3 - Perfekt til børn og unge stjerner

Størrelse 3 er blandt de mest almindelige til spillere under 8 år. Fodbolde i størrelse 3 er mindre end dem, der bliver brugt af unge og voksne. De har en omkreds på cirka 58 cm, og med en vægt omkring 350 gram. De er gode til spillets yngste, der skal lære de basale ting. De er også gode til spillere, der gerne vil teste deresteknik med en mindre bold.

Størrelse 4 - Perfekt til indendørs og unge spillere

Størrelse 4 er fodbolde, der typisk bliver brugt i alderen 8 til 12 år. De har en omkreds på omkring 64 cm og en vægt på cirka 400 gram. Størrelse 4 er det sidste skridt inden man hopper ud i seniorfodbold. Vi har et stort udvalgt af bolde i størrelse 4 i alle tænkelige farver og modeller.

Størrelse 5 - FIFA-godkendte fodbold hos Unisport

Hvis du spiller fodbold på seniorniveau, så skal du købe en størrelse 5 hos Unisport. Fodbolde i størrelse 5 er til spillere fra 12 og opefter. Omkredsen er på cirka 70 centimeter og vægten ligger lige omkring 440 gram. Denne størrelse er den internationale standard for fodbolde og størrelse 5 er derfor den samme som du ser på tv, når spillere fra hele verden viser deres evner på banen.

FIFA-godkendte fodbolde - Køb fodbolde af høj kvalitet hos Unisport

Udover at bruge den rigtige størrelse, så kan du også kigge følgende kvaliteter for at få en FIFA-godkendt bold: Den skal være lavet af læder eller et tilsvarende, kunstigt materiale. Udover at have den korrekte omkreds, vægt og materiale, så skal den også have det rette lufttryk. Hos Unisport går vi op i, at du får et kvalitetsprodukt, når du køber fodbolde fra vores hjemmeside.

Futsal-bolde, indendørsfodbolde og fodbolde til almindeligt græs

Dit valg af fodbold afhænger af den overflade, den skal bruges til. De fleste fodbolde kan bruges på alle underlag. Dog kan fodbolde, der er beregnet til almindeligt græs, blive slidt hurtigt, hvis de bliver brugt på kunstgræs, grus eller andre overflader. Dog kan du få fodbolde til de andre underlag. Vælg den rigtige fodbold og få mest ud af den - så kan du ikke skylden på udstyret, hvis du misser en stor chance foran mål!

Indendørsfodbolde og fodbolde til futsal - hvad er forskellen?

Der er også fodbold til indendørs brug. Vi har et stort udvalg af bolde til indendørs og futsal hos Unisport. Indendørsfodbolde kommer i to variationer: en, der er specifikt til futsal og en til indendørs generelt. Futsal-fodbolde er nemme at genkende, da de er en del tungere end almindelige fodbolde. Grunden til dette er, at man ikke anvender høje afleveringer i futsal, så den skal være nemmere at holde på jorden. Almindelige indendørsfodbolde er ligesom almindelige fodbolde i størrelse og vægt, men overfladen er lavet, så de kan anvendes til et gulv frem for græs.