Unisport | Officiel partner for mere end 75 klubber og foreninger

01.01.2020

Skrevet af Andreas

I takt med Unisports vækst og udvikling, har vi budt adskillige nye partnere velkommen til vores fodbold familie. I 2021, indledte Liverpool FC et officielt retail partnerskab med Unisport. Alene i 2020, har vi indgået aftaler med Dansk Bold Union og Norges Fodboldforbund, samt Superliga-klubber FC København, Odense Boldklub og FC Nordsjælland. Læs videre for at lære mere om vores nøgle partnere.

En partner for ALLE fodboldfans

At spille i en klub er definitionen af holdånd og dette er noget, vi vil gøre tilgængeligt for ALLE fodboldfans! Det er derfor, vi har mere end 75 partnere, der inkluderer alt fra lokale firmahold til nogle af de største fodboldklubber og -foreninger i Skandinavien.

Unisport x Liverpool FC

Forud for 2021-22 sæsonen indgik storklubben Liverpool FC et officielt retail partnerskab med Unisport. Som en fodboldspecialist med en stærk global tilstedeværelse vil Unisport arbejde tæt sammen med 'The Reds' for at øge klubbens retail distribuering på tværs af vores lokale markeder.

Mike Cox, Senior Vice President, Merchandising, Liverpool FC, sagde: ”Med en stærk fanbase i Norden og Centraleuropa er Unisport en ideel retail partner til at levere LFC-oplevelsen til vores fans i denne region. “

Læs mere om Unisport x LFC partnerskabet her

Partnerskaber med DBU og NFF

Unisport er stolte af at være officiel partner for Dansk Bold Union (DBU) og Norges Fodboldforbund (NFF) - nogle af de ældste fodboldforeninger i verden.

DBU og NFF gør en stor indsats for at sikre Skandinavisk fodbold en lys fremtid. Spændende talenter har allerede gjort deres entré på den store scene, mens frøene sås til en ny generation af superstjerner.

Siden 2020, har Unisport været officiel partner for DBU Fodboldskole. Samarbejdet stemmer overens med Unisports vision om at hjælpe og inspirere unge fodboldspillere til at udleve deres fulde potentiale. Michael Burk, CEO hos Unisport, understregede Fodboldskolens vigtighed: -”Det er her, kimen til en spændende fodboldfremtid kan blive sået, og store som små kan få gode og sjove fodboldoplevelser.”

I nabolandet Norge, har en stærk fodboldkultur banet vejen for en ny generation af talentfulde spillere. Siden 2020, har Unisport været strategisk partner for NFF med det formål at promovere og udvikle den norske fodboldkultur på tværs af landet. Som en del af samarbejdet, bidrager Unisport med en mere enkel håndtering af NFF-produkter, hvilket indebærer leveringen af dommerudstyr til de fire øverste fodboldrækker i Norge.

Ny aftale med Skandinaviens mest succesrige fodboldklub i nyere tid

I september 2020 kunne Unisport med stor glæde præsentere et nyt partnerskab med adidas og FC København.

For Unisport-kaptajn, Michael Burk, blev der ikke sået tvivl, da han kaldte FC København “Skandinaviens mest succesrige fodboldklub, i nyere tid.” Resultaterne taler for sig selv. Selvom klubben kun har eksisteret siden 1992, har Løverne vundet adskillige nationale mesterskaber, og nået Champions League gruppespillet og knockout fasen flere gange end nogen anden dansk klub.

Med hjælp fra Unisport, har Løverne fået øget eksponering gennem vores FC København shop og vores flagship butik i Vimmelskaftet i København.

FC Nordsjælland og Unisport - Making dreams come true

Det hele kulminerede for FC Nordsjælland (FCN), da de vandt det danske mesterskab 2011/12, hvilket resulterede i direkte Champions League kvalifikation.

Siden den historiske milepæl, har Tigrene underholdt os med kreativt spil på topniveau. Hvad der er mest imponerede er, at klubben formår at være med på så højt niveau med et exceptionelt ungt hold

.

Right to Dream Park er hjemmebane for FCN og at opfylde drømme er lige præcis hvad FCN gør. Med store investeringer i deres ungdomsakademi i både Danmark og Ghana, giver FCN unge spillere lige ret til at udleve deres drømme - noget vi i Unisport er utroligt stolte af at være del af.

Siden 2019-20 sæsonen, har Unisport været Official Retail Partner for FCN. Søren Kristensen, CEO hos FCN, sagde følgende: -” Der er tale om et unikt partnerskab, der vil være med til at støtte vores mission om at give endnu flere talentfulde unge mennesker retten til, og muligheden for, at nå deres drømme på og udenfor fodboldbanen.”

Aftalen repræsenterer Unisports og FCN’s fælles vision om at få fodbolddrømme til at gå i opfyldelse.

Unisport og striberne i nyt samarbejde

Odense Boldklub (OB) producerede et sandt mirakel til historiebøgerne, da de en decemberaften i 1994 besejrede mægtige Real Madrid med 0-2 i UEFA Cuppen.

25 år senere, er stoltheden hos striberne fortsat urokkelig. Med en af de mest passionerede fanbaser på dansk jord, kommer det næppe som en overraskelse, at der en øget efterspørgsel på OB-trøjer og merchandise.

Siden Unisport og OB indgik et kommercielt partnerskab i august 2020, har Unisport stået i spidsen for OB’s nye officielle online fanshop. Hermed kan de stribede fans nyde godt af et større udvalg af OB-merchandise.

Unisport og Lyngby BK når historiske milepæle

Det er de færreste klubber, som kan prale af at nå et 100-års jubilæum; dette er realiteten for Lyngby BK (LBK) i 2021. Som officielle partnere, er det Unisport og adidas, som leverer den karakteristiske kongeblå jubilæumstrøje.

Med den seneste 4-årige aftale, kan Unisport og LBK fejre 10-års jubilæum som partnere i 2022. Således vil Unisport fortsat tage del i en stolt historisk klubs succesfulde rejse.

Bliv del af vores mere end 75 partnere i dag!

Mens vi arbejder med nogle af de største fodboldklubber og -foreninger i Skandinavien, er det vores vision at være med til at være en partner for breddefodbolden. Følelsen af holdånd og ægte klubfølelse bør nemlig være et privilegium for alle fodboldspillere, og det er derfor du let kan blive partner hos Unisport.

Vi går en spændende fremtid i møde og håber, at du vil være del af vores mere end 75 fodboldpartnere!