Danmark Landsholdstrøje

Køb den danske landsholdstrøje hos Unisport. Vi har Danmarks officielle landsholdstrøjer til både voksne, børn, mænd og kvinder, og du vælger selv, om du vil have tryk på ryggen. Som så mange gange før er det hummel, der står bag designet, og med vores prisgaranti kan du købe landsholdstrøjen til markedets laveste pris. Du kan også købe TechPro Player Edition eksklusivt hos Unisport. Det er den autentiske landholdstrøje, som vores danske spillere bære på banen.

Læs mere
Danmark Landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Den officielle Danmark VM 2018 fodboldtrøje fra Hummel er landet

Når kalenderen viser sommer 2018, er det endelig blevet tid til, at de danske roligans kan iklæde sig de rød-hvide farver i forbindelse med en international slutrunde i fodbold. De danske landsholdsherrer har nemlig kvalificeret sig til VM 2018 i Rusland, hvor de skal forsøge at videreføre den storform, de viste i forbindelse med de afgørende playoff-kampe. Det betyder også, at de danske drenge får brug for al den støtte, de kan få, og på den front kan vi hos Unisport være behjælpelige. Den officielle landsholdstrøje fra Hummel, som Danmark skal bruge til VM 2018 i Rusland, er nu tilgængelig her hos Unisport, og hvis du skal have fingrene i en til dig selv, så er du kommet til det rette sted.

Danmarks VM-trøje er designet i samarbejde med landsholdet

Det er hverken første eller sidste gang, at hummel benytter sig af input fra atleter i forbindelse med designet og tilblivelsen af nye produkter, men det skaber alt andet lige højere til forventningerne, når spillere og brands går sammen. Det er i fællesskabets ånd, at hummel har inviteret Spillerrådet til at deltage i designprocessen af trøjen, og dermed har herrelandsholdet en finger med i det endelige resultat. Du kan se meget mere til trøjen her hos Unisport, hvor du kan ligeledes kan købe den til knivskarpe priser og dermed blive helt VM-klar. Inden da kan du med fordel læse mere om den nye landsholdstrøje herunder.

Kan den nye Danmark VM 2018-trøje leve op til tidligere Hummel-triumfer?

Med Hummel som leverandør af Danmarks VM-trøje står det som skrevet i stjernerne, at det danske landshold vil klare sig godt til slutrunden i Rusland. De fleste danskere husker nok med stor glæde tilbage på den legendariske EM 1992-triumf, og dengang var det danske landshold ligeledes klædt på til kamp af Hummel. Nu er spørgsmålet bare, om vi tør drømme om at kalde os verdensmestre i fodbold? Man tager aldrig skade af at drømme, men hvad der imidlertid er en realitet, er, at den nye Danmark VM-trøje fra Hummel er lige til en guldmedalje. Du kan naturligvis købe din Danmark landsholdstrøje her på Unisport, og så kan du roligt og elegant tilslutte dig de danske roligans.

Netop de danske roligans er gået hen og blevet verdenskendte for deres trofaste støtte til det danske landshold. Når Parken i København slår dørene op for landskampe, er det en selvfølge, at Danmark mødes af en rød-hvid mur, når de træder ind på banen. Det skyldes ikke mindst de mange Danmark landsholdstrøjer, man kan spotte på tribunerne, men det hænger i lige så stor grad sammen med, at de mange danske fans maler flag i ansigtet, og iklæder sig legendarisk merchandise som klaphatte og flotte parykker. Uanset hvad du skal bruge for at fuldende dit roligan-outfit, kan du finde det her hos Unisport, hvor vi støtter Danmarks VM-drømme hele vejen til finalen.

VM-helte i kongens klæder

Når det danske landshold for første gang trækker den nye trøje over hovedet, vil det være muligt at spotte diskrete design-detaljer, der sender tankerne mod Livgardens uniformer og de største, danske slutrunde-præstationer. På brystet af Danmarks landsholdstrøje kan man ane et kryds, der løber på tværs af trøjen, og inspirationen til dette er hentet fra Livgardens ikoniske uniform; helt præcist de hvide remme, der kører på skrå af brystet. Derudover har den karakteristiske blå farve sneget sig ind på Danmarks VM-trøje i skikkelse af små detaljer omkring halsen og på kanten af ærmet.

Det er ingen tilfældighed, at hummel har taget udgangspunkt i den danske Livgarde, da de designede Danmarks landsholdstrøje til VM 2018. Livgarden repræsenterer nemlig den del af militæret, der står for at beskytte essensen af vores lille kongerige; nemlig kongehuset. Dertil har den til formål at repræsentere Danmark i et internationalt øjemed, og det trækker unægteligt nogle ligheder til Danmarks landshold. Nok er de ikke militære styrker, men de danske drenge skal alt andet lige ud og kæmpe for fædrelandet, når Rusland byder til kampen om verdensmesterskabet i fodbold 2018.

For at vende tilbage til den føromtalte blå farve, så vil de garvede landsholdsfans være i stand til at mindes tidligere danske landsholdstrøjer med blå detaljer. Da der var EM i Frankrig i 1984, VM i Mexico i 1986, og da Danmark vandt EM i 1992, var den blå farve til stede på trøjerne. Om Danmark kan leve op til førnævnte slutrunders præstationer ved VM 2018, står fortsat hen i det uvisse, men en fællesnævner var de mange trofaste fans, der støttede Danmarks landshold. I Rusland og herhjemme i Danmark bliver der brug for alle de fans, vi kan mønstre, så køb din Danmark VM-trøje på Unisport.dk i dag.

Danmark landsholdtrøje TechPro eksklusivt på Unisport.dk

Som noget ganske eksklusivt, kan du hos Unisport få TechPro-udgaven af den danske VM-trøje, hvilket vil sige, at den er fuldstændig identisk med den trøje, som landsholdsspillerne benytter, når de spiller kampe til VM. TechPro-trøjen adskiller sig fra den officielle fan-trøje, også kaldet BeeCool, ved at have et mere slim fit og ved at være optimeret til at hjælpe spillerne med at præstere deres bedste på banen. Hvis du derfor skal have den ultimative oplevelse i forhold til VM-trøjen, er TechPro-udgaven klart værd at overveje. Den kan du eksklusivt købe hos Unisport.

Bliv helt VM-klar med originalt tryk på din Danmark landsholdstrøje

Vanen tro kan du finde Danmarks landsholdstrøje på Unisports side, og lige som vi kalder os Verdens Bedste Fodboldbutik, så håber vi på, at vi snart kan kalde Danmark for verdens bedste landshold. Hvis du vil klædes helt rigtigt på til VM 2018, så er det bare om at trække en Danmark VM-trøje over hovedet - og den har du mulighed for at gøre helt personlig. Hos Unisport har du nemlig mulighed for at få det helt originale tryk på din fodboldtrøje, og det er helt op til dig, hvilket navn og nummer, det skal være. Du kan vælge mellem alle de danske landsholdshelte, hvis nu du vil støtte en helt specifik spiller, men du har også mulighed for at få dit helt eget navn og nummer bagpå. Valget er dit!