Lige nu: Gratis fragt til pakkeshops 🚚 Læs mere
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Nike Mercurial fodboldstøvler

   Nike Mercurial er den perfekte speedstøvle til dig som ønsker letvægt og et godt touch, men alligevel har krav til komforten. Topmodellerne, Mercurial Superfly og Vapor, har en overdel med Speed Rib kabler, der forbedrer touchet ved høj fart. Knopperne på Mercurial er specialtilpasset, så de giver et et utroligt greb i underlaget, og lader dig accelerere hurtigere end før. Sålen er for første gang anatomisk formet for at giver dig perfekt komfort og pasform. Mercurial findes i alle prisklasser.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Nike Mercurial er kollektionen fra Nike, der giver dig kontrol over bolden og fart i spillet. Nike Mercurial handler om eksplosiv acceleration og om at nå bolden før din modstander. Der er derfor ikke tilfældigt, at fodboldstjerner som Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo anvender fodboldstøvler fra Nike. Kigger du på Nike Mercurial Superfly, der er det seneste skud på stammen fra Nike, så vil du bemærke, at det ikke ligner en klassisk fodboldstøvle. Den består nemlig af Flyknit materialet og en høj ankelsok som Nike kalder for Dynamic Fit Collar. Nike mener, at dette er fremtidens fodboldsko.

   Mange af Nike Mercurial fodboldstøvlerne har en overdel med flere små fordybninger, lidt ligesom en golfbold. Dette er teknologien som Nike kalder Speed Control og skal være med til at give dig bedre greb og touch på bolden. Dermed kan du udføre nogle af de mest avancerede driblinger med skarpe retningsskift - uden at miste kontrol over bolden. Du får helt enkelt et bedre greb i bolden, ved maks hastighed. Og netop maks hastighed er noget let at gøre med et par Nike Mercurial på fødderne.

   Her på siden finder du Nike Mercurial i flere forskellige farver og størrelser, til både børn og voksne. Det betyder, at du har mange muligheder, flere modeller og næsten alle mulige farver at vælge imellem, når du køber Nike Mercurial på nettet. Udover de normale græsstøvler, så har vi Nike Mercurial til kunstgræs, grus og til brug på indendørsbaner. Valgmulighederne er store, og er du en fodboldspiller der lever meget på din fart, så har vi fodboldskoene til dig.

   Topmodellerne i Mercurial kollektionen hedder Mercurial Superfly og Mercurial Vapor. De er begge spækket med moderne teknologier, og kvalitet i høj klasse. Det er de to modeller, de fleste professionelle spillere bruger. Forsætter vi ned ad trappen, kommer vi til Mercurial Veloce, hvilket er en rigtig god fodboldstøvle til prisen. Derefter kommer Mercurial Victory som er en billigere model, men med samme koncept og design som topmodellerne. Den billigste model i denne kategori er Mercurial Vortex, der er rigtig populær model til unge spillere, der lige er begyndt til verdens fedeste sport.

   Find ud af hvilken model og farve du ønsker fra Nike Mercurial, og oplev et helt nyt niveau af eksplosivitet på banen. Med Mercurial på fødderne havner du i samme selskab som Ronaldo, Zlatan og CR7. Lige siden lanceringen af Mercurial kategorien under EM i Frankrig i 1998, så har de bidraget til en masse mål, og ekstraordinære finter.

   Se alle Mærker