Nike Mercurial fodboldstøvler

Kompakt Normal
Filter

Nike Mercurial

 • Hvis du leder efter et par solide fodboldstøvler, der i sig selv kan være med til at bringe dig et niveau op som fodboldspiller, kan det være en rigtig god ide at tage et nærmere kig på hele Nike Mercurial kollektionen.


  Når man kaster et blik ned over støvlerne, kan man virkelig fornemme, at Nike har gjort noget nyt og revolutionerende indenfor fodboldstøvlens udvikling. Der er ingen tvivl om, at dit spil og dine ideer på banen vil have de absolut bedste forudsætninger i et par Mercurial fodboldstøvler.


  Men hvilket par skal du så vælge? Der er jo efterhånden kommet en del forskellige modeller indenfor Mercurial kollektionen, og det kan være svært at finde lige netop den model, som passer bedst til ens egne fødder.


  Ligegyldigt om du vælger Vortex, Superfly, Vapor eller en af de mange andre modeller, kan du altid være sikker på at få en god pasform og en lækker følelse omkring foden, når du trækker støvlerne på og gør dig klar til kamp. Nike sætter en store ære i komfort, og har du ikke oplevet det med nogle af dine tidligere fodboldstøvler, så er det fordi, du aldrig har ejet et par Nike Mercurial støvler.


  Nike Mercurial Superfly


  Hvis vi skal gå lidt dybere ind på hver enkelte støvle, så kan vi lægge ud med at kigge nærmere på Nike Mercurial Superfly modellen. En af de mest populære fodboldstøvler i verden. Med et par Nike Mercurial Superfly kan du være sikker på at få det mest optimale touch på bolden og de ultimative forudsætninger for fart i fødderne. Med den revolutionerende Flyknit overdel og deres Dynamic Fit Collar får du et par fodboldstøvler, der kommer til at føles som at trække i et par sokker.


  Med den suveræne Brio-kabel teknik behøver du heller ikke at frygte ankelskader eller lignende utilpasheder, da du er sikret en kanon stabilitet, som formindsker risikoen for at vride om eller træde forkert. Nike Mercurial Superfly er for den teknisk hurtige spiller, der vil have det bedste udgangspunkt for at kunne holde på bolden og drible forbi sin udfordrer eller lægge den afgørende aflevering millimeter præcist.


  Nike Mercurial Vapor


  Den næste model i rækken af Nike Mercurial kollektionen er den elegante og stilfulde Mercurial Vapor. Som altid er den prydet med det populære og yderst velomtalte Teijin OLM 12 materiale, der efterfølgende er blevet frisket op og gjort klar til kamp med Micro Touch og Speed Control teknologien, som igen giver dig et godt touch på bolden, når du hamrer ned af fløjen eller frem i feltet for at skrabe bolden den ind over stregen.
  Med Nike Mercurial Vapor får du her en utrolig let støvle, som giver dig de bedste forudsætninger for at opnå din ultimative hastighed i afgørende dueller, og samtidig er du sikret et lækkert fit og en maksimal komfort, når du snører et par Vapor på fødderne.


  Nike Mercurial Veloce


  Med Nike Mercurial Veloce får du en støvle, der minder lidt om Vapor modellen. Ved Veloce II modellen, med de friske neon elementer og den råhvide grundfarve får du en lækker støvle, der vil passe godt til enhver fodboldspiller.


  Nike Mercurial Veloce er lavet med den fleksible Avaii mikrofiber teknologi og med sin golfboldinspireret tekstur, som Micro Speed Control teknologien bringer med sig, er du igen sikret et yderst solidt touch på bolden, som hjælper dig på vej til at kunne lave flotte perler som Zlatan, vendinger med bolden som Ribery eller drible i samme speed som Ronaldo.


  Med det gennemførte knopsystem åbner du også op for muligheden for at kunne accelerere hurtigt og aggressivt, hvilket kan være nødvendigt i afgørende situationer.


  Nike Mercurial Victory


  Hvis du vil have en Mercurial fodboldstøvle til en lavere pris uden at gå på kompromis med den forrygende kvalitet, kan det også være en mulighed for dig at vælge et par Nike Mercurial Victory støvler.


  Her er du sikret mange af de samme fordele og teknologier, som du finder i de andre Nike modeller - blot til en lavere pris. Du får dog ikke helt det samme materiale, men du er stadig sikret en solid støvle med Micro Speed Control og et flot look til en fordelagtig pris.


  Nike Mercurial Vortex


  Så er vi kommet til den sidste Nike Mercurial støvle i denne omgang - nemlig Nike Mercurial Vortex, som på ydersiden minder om nogle af de andre modeller, men som blandt andet bringer en helt ny ydersål på banen.


  Der er nemlig tale om denne sorte og neon farvet TPU sål, der er med til at give dig en vigtig stabilitet på banen. Den er skabt til at følge din fods bevægelse og giver dig sikkerhed i selv de skarpeste vendinger.


  Med Nike Mercurial Vortex er du også garanteret en lækker Nike Trophy overdel, der er nem at rengøre og holde ved lige. Det var så fem af de fede Nike Mercurial modeller, som du kan finde her på Unisport. Vi er altid klar på at pakke og levere din ordre indenfor ganske kort tid, så det er bare med at finde dit nye par Nike Mercurial fodboldstøvler i dag!