Nike Mercurial

Køb Nike Mercurial fodboldstøvler hos Unisport

Når du køber Nike Mercurial fodboldstøvler online hos Unisport, så kan du altid være sikker på at være i gode hænder. Ikke kun fordi vores udvalg altid er opdateret. Men også fordi vi er stolte over, at kunne tilbyde dig produkter til en god pris, samt en hurtig levering. Vi er fodboldfans ligesom dig, og vil gerne give dig den bedste online oplevelse, når du køber Nike Mercurial fodboldstøvler på vores side. Her vil vi vise dig, hvor nemt det er at bestille!

Vi arbejder altid på at kunne tilbyde dig de nyeste Mercurial modeller og farvevarianter online hos Unisport. Men for at gøre udvalget nemt at navigere i, har vi tilføjet nogle virkelig smarte egenskaber til kategorien. Men før vi kigger på dem, så lad os gå igennem Nike Mercurials historie!

Nike Mercurial - Verdens mest kendte fodboldstøvle kollektion?

Når man kigger på historien af Nike fodboldstøvler, så er det næsten umuligt ikke at tænke på den ikoniske Nike Mercurial kollektion, som mange af verdens allerstørste stjerner har iført sig. Man kan roligt sige, at Nike Mercurial kollektionen har været en pioner i fodboldverden, og har givet os nogle af de mest innovative og kreative støvler igennem årene, samt nogle spektakulære øjeblikke!

Nike Mercurial fodboldstøvler har altid haft fokus på fart, og at give spillerne en fordel i forhold til deres modstandere med letvægtsstøvler og eksplosive knopsystemer. Designet og teknologien er blevet skiftet gennem årene, men Nike Mercurial fodboldstøvlers identitet har aldrig ændret sig. Modige farvevarianter og konstant søgen på opmærksomhed er en passende beskrivelse af, hvad Nike Mercurial letvægtsstøvler tilbyder!

Fra Ronaldo til Ronaldo - Nike Mercurial Historien

Kigger man på historien af Nike Mercurial, så er det nemt at se, at kollektionen har haft en kærlighed for fart og eksplosive spillere. Nogle af de spillere, man tænker på, er ofte Zlatan Ibrahimović, Thierry Henry, Robinho, Didier Drogba, Eden Hazard, Alexis Sánchez, Adriano og mange andre. To spillere har dog spillet en signifikant rolle for Mercurial kollektionen, og deres navne er blevet synonymer for fodboldstøvlerne. Sjovt nok, så deler de samme navn, men stammer fra to forskellige lande.
Vi refererer selvfølgelig til de to Ronaldo’er, som begge har givet os nogle fantastiske minder i hver deres årti. Selvfølgelig med Nike Mercurial på fødderne.

Han var, og vil stadig være kendt som El Fenómeno; den brasilianske legende Ronaldo startede opmærksomheden for Nike Mercurial på fodboldmarkedet. Året fra 1998 og VM i Frankrig var lige ved at starte, da Nike Air Mercurial fodboldstøvlerne blev lanceret. Den oprindelige farve var helt sort, men Ronaldo fik selvfølgelig en signaturfarve i sølv, blå og gul. Dette har lige siden været den mest ikoniske Nike Mercurial farvevariant. Den genopstod faktisk på et tidspunkt under navnet Nike Mercurial Vapor XV R9, hvor der kun var produceret 1998 par på verdensplan.

Den brasilianske Ronaldo har siden 1998 spillet en stor rolle i etableringen af Nike Mercurial som en af de meste berygtede fodboldstøvler. Ballon d’Or, VM og mål på samlebånd hos klubber som Inter, Barcelona og Real Madrid har hjulpet støvlen på vej som værende en af de mest foretrukne fodboldstøvler for angribere og kantspillere.

Kan du komme i tanke om andre Nike Mercurial-spillere, der passer til beskrivelsen? Det kan vi! Vi bliver i Ronaldo-territorium, ved at skifte fokus over til det portugisiske vidunder Cristiano Ronaldo. Fra dag ét af hans professionelle karriere har Cristiano Ronaldo være loyal over for Nike Mercurial fodboldstøvler, og han har båret nærmest alle generationer af letvægtsstøvlen, siden han startede karrierren i Sporting i Portugal.

Siden da har Ronaldo spillet for Manchester United, hvor han vandt en lang række trofæer med klubben, samt personlige titler - imens han havde Nike Mercurial fodboldstøvler. Succesen fik både Real Madrid og Nike til at kigge en ekstra gang på den portugisiske kantspiller. Siden da købte den spanske klub CR7 for et rekordstort beløb, og Nike har givet ham signaturfarver på hans Nike Mercurial fodboldstøvler.

Cristiano Ronaldo har, ligesom hans navnebror, vundet priser efter priser, og hentet en imponerende mængde Ballon d’Or og meget mere. Det er på grund af Ronaldo og Ronaldo, at vi kan sige, at Nike Mercurial kollektionen har den mest imponerende historik, uden at vi tøver et øjeblik. Nike Mercurial er her for at imponere! Og de vil også sidde på fødderne af fremtidens generation af superstjerner! Er du en af dem?

Gennemgang af Nike Mercurial kollektionen og dens innovationer

Det er nemt at fare vild i alle de teknologiske termer, når man taler om fodboldstøvler - især med Nike Mercurial kollektionen. Vi vil dog gøre vores bedste for at forklare støvlens vigtigste egenskaber.

Nike Mercurial - Dynamic Fit Collar

Igennem de seneste par år har vi set en udvikling i fodboldstøvler, hvor den seneste innovation er tilføjelsen af den sok-konstruktion, som giver en bedre pasform og beskyttelse. Nike Mercurial var en af de første på markedet med denne teknologi, og de har kaldt den Dynamic Fit Collar. Den giver en mere naturlig omstilling fra fødder og over til støvlen, og du får følelse af, at fodboldstøvlerne bliver en del af dig.

Nike Mercurial - Speed Rib

Nike Mercurial Superfly har en teknologi ved navnet “Speed Rib”. Dette er en speciel kabel-struktur, der er syet ind i overdelen. Fordelen ved Speed Rib er, at man skaber mere friktion mellem støvle og bold, så du får et forbedret touch med bolden, når du dribler spiller eller skyder i høj fart. Nogle af disse Speed Ribs-kabler er forbundet til sålen og snørebåndene, hvilket hjælper med at holde din fod presset ned imod den indvendige sål. Dette giver dig en optimal lockdown, hvilket er nødvendigt i høj fart og hurtige vendinger, mens det også gør støvlen så responsiv som muligt.

Nike Mercurial - Nydesignet knopsystem

Nike har designet et helt nyt knopsystem til Mercurial fodboldstøvlerne med hjælp fra et avanceret computersystem. Trykpunkter og flow af energi blev optegnet, så Nike har fundet den mest ideelle kombination. Knopperne er derfor placeret på forskellige steder, hvor greb er mest nødvendigt. Knopperne er takket, så de arbejder som kløer, når man accelerer og lave hurtige vendinger. De arbejder lige så godt, når man skal ned i fart. Dette hjælper dig med at stoppe og lave retningsskift, når du har lyst - og det er her, du efterlader dine modstander bag dig.