Norge

Stort udvalg af norske landsholdstrøjer

Norge er landet, der altid er tæt på sejren i de store turneringer, men aldrig helt når den. Det var også tilfældet, da de spillede playoff kamp mod Ungarn. De har adskillige gange formået at kvalificere sig, og deres bedste placering har været en 12. plads. Vi er dog sikre på, at vi kommer til at se meget mere til Norge på finale scenen i fremtiden.

Om du er fan af Norge, eller bare fan af deres fede trøje, så kan du få den her hos Unisport. Den eneste ting du skal gøre, er at vælge din størrelse og se hvorvidt du ønsker et navn og nummer på ryggen af din norske landsholdstrøje. Er din favorit spiller fra Norge, så kan du få hans navn bagpå trøjen, men du kan også vælge dit helt eget navn til at blive trykt på trøjen. Det er helt op til dig.

Norges kvindelandsholdstrøje

Du kan også støtte det norske kvindelandshold her hos Unisport.dk. Kvindefodbold får flere og flere seere og mere opmærksomhed en nogensinde, og det er en sand sejr for sporten. Et tegn på det, så vi i 2018, hvor den første Ballon d’Or pris for kvinder blev præsenteret. Den første vinder af den prestigiøse pris var den norske fodboldspiller Ada Hegerberg. Det var et historisk øjeblik for fodbold, og specielt for Norge. Vil du også vise din kærlighed og støtte for kvindefodbold, og specifikt for det norske kvindelandshold, så er dette din chance for at købe den norske landsholdstrøje. Få din trøje i dag, og gør dig klar til fremtidige sejre. Og husk, at du kan få personaliseret din trøje med Ada Hegerberg eller dit eget navn på ryggen.