SIDSTE CHANCE - SPAR OP TIL 70% Køb

England landsholdstrøje

Find den nyeste landsholdstrøje til England lige her på Unisport.dk! Var det ikke for England, havde vi slet ikke haft fodbold i vores liv, da fodbolden har oprindelse i England. Derfor kommer det ikke som en overraske, at Englands trøje er populære iblandt fodboldfans verden over. Du kan tilslutte dig det store fællesskab med din egen England landsholdstrøje. I denne kategori vil du også finde den engelske VM trøje, når den bliver offentliggjort.

Læs mere
England landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Nu har kalenderen ramt 2016, og EM skal spilles i Frankrig til sommer. Englands træner, Roy Hodgson, har Wayne Rooney i spidsen, og hele det engelske landshold sulter efter guld. Vi er alle med på, at når man trækker en engelsk landsholdstrøje over hovedet, så hviler der et ansvar på skuldrene og det samme gælder for den nye EM spillertrøje. Det er en ære at få lov til at bære den engelske landsholdstrøje, og til sommer vil vi se spillere som Rooney, Henderson og Joe Hart give den alt hvad de har for at få succes. England sulter efter triumfer, og fodboldens hjemland vil gøre alt for at vise sig fra deres bedste side.

Vi har, her på Unisport.dk, både England hjemmebane- og udebanetrøje i voksen og børnestørrelser. Vælg frit mellem alle vores størrelser og man kan endda få sin favoritspillers navn trykt på. Det er også muligt at få sig eget navn og nummer tryk på.