Barcelona trøje

Den ikoniske Barcelona hjemmebanetrøje

Når du tænker på Barcelonas hjemmebanetrøje, så er det oftest på de ikoniske røde og blå farver også kendt under navnet “Blaugrana”, som sammen med Barcá er en af klubbens kaldenavne. Deres farvekombination har været den samme siden klubben tilbage i 1899 startede deres historie og disse to farver vil formentlig aldrig ændre sig.

I vores udvalg kan du naturligvis finde din Barcelona hjemmebanetrøje. Vi har forskellige trøjetyper for både mænd, kvinder, børn og babyer. Du kan også vælge hvad enten du ønsker den lange eller kortærmet version, eller hvis du ønsker kan du også lave din egen kombination af dit næste Barcelona sæt som indeholder sokker, shorts og hjemmebanetrøjen. Valget er dit. Endvidere kan du få din favoritspillers navn og nummer fra F.C. Barcelona trykt på ryggen eller personliggøre trøjen med dit egen navn og nummer. Hvis du skulle være i tvivl om størrelsen så foreslår vi dig, at bruge vores størrelsesguide så din trøje kan passe perfekt lige til dig. Du kan finde størrelsesguiden på produktes side, lige over "vælg størrelse".

Barcelonas udebanetrøje

Banker dit hjerte for Barcelona så skal du ikke tænke yderligere på at skaffe dig deres udebanetrøje. Selv for et fantastisk hold som FC Barcelona kan det være svært at spille på udebane. I disse situationer har Barcelona brug for alt den støtte og kærlighed fra deres fans som de kan få. Så hvorfor ikke bære din egen udebanetrøje hvis Barcelona spiller på udebane. Du kan finde hele vores Barcelona udebanesæt som inkluderer Barcelonas udebanesokker og deres udebaneshorts her hos Unisport.

Barcelonas 3. trøje

Barcelonas 3. trøje er selvfølgelig også en del af vores FC Barcelona-butik. Det er altid en speciel følelse af fællesskab når man har Barcelonas tredje trøje. Barcelona har haft en del forskellige tredje sæt gennem de mange sæsoner. Enhver sæsonstart med Barcelona er altid specielt og en af måderne hvorpå du kan vise din støtte, er ved at skaffe dig Bacelonas 3. trøje. Husk på at du kan tilpasse din egen trøje kombination på dit næste tredje sæt med Barcelona shorts og fodboldsokker her hos Unisport.

De almægtige FC Barcelona

Når du ser mod Spanien og Primera Division så er det umuligt at undgå FC Barcelona. Klubben som har hjemmebanen ved navn Camp Nou er kendt hele verden over for deres store bedrifter. Disse store bedrifter lægger til grund for de mange pokaler som de har vundet i bl.a Champions League, Copa del Rey, La Liga og mange flere turneringer. Dette er dog ikke den eneste grund til at det er så kendt en fodboldklub. Gennem tiden har Barcelonas hold budt på spillere som Ronaldinho, Rivaldo, Johan Cruyff samt den mest iøjnefaldende Lionel Messi. Hvis du er en Messi fan så se vores store udvalg af Messi trøjer. En af grundene til deres succes og popularitet kan skyldes deres smykke måde de spiller fodbold på. Med deres opfindelse af den offensive "Tika Taka" blev de hurtigt et af verdens bedste fodboldhold.

Køb Barcelona trøjer online her hos Unisport

Her på vores online Barcelona trøjeshop kan du finde alle mulige forskellige slags originale Barcelona fodboldstrøjer. Trøjerne er tilgængelige i alle størrelser, variationer og former for både børn og voksne. Husk på det er muligt, at få din ynglings Barca spiller trykt på ryggen af din trøje.

Her hos Unisport stræber vi altid efter at give dig den bedste online shopping oplevelse. Vi ønsker at udfylde dine forventninger ved at lave løbende opdateringer i vores fodboldbutik så du kan få lige det du leder efter. Hvis der er problemer med din handleoplevelse eller at du blot sidder inde med et spørgsmål på et eller flere af vores produkter, så kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice. De vil nemlig altid være klar til at hjælpe dig. Nu er alt hvad du skal gøre blot at vælge din favorit Barcelona trøje eller merchandise online her på Unisport og forbered dig på at vise din kærlighed samt support til en af de mest succesfulde klubber i verden.