Tjekkiet

Pavel Nedved, Karel Poborsky, Smicer og flere andre – er navne som kunne få smilet frem på enhver fodboldelsker, og kigger du så mod 2-meter manden Jan Koller – var det helt store smil fremme. De var elsket og hadet af fodboldklubber i hele Europa, fordi de netop var så frygtindgydende, uanset om det var Tjekkiets landsholdstrøje de bar – eller en anden fodboldtrøje, der ikke nødvendigvis var Tjekkisk.

Tjekkiet ligger i øjeblikket nummer 25 på FIFA's verdensrangliste, hvilket får en til at tænke på, om de kan leve op til deres tidligere bedrifter til denne sommers EM 2016 slutrunde. Med spillere som Peter Cech og Josef Surai er der stort potentielle for en overraskelse. De har oddsene imod sig, så lad os se hvad EM 2016 har i vente!

Du har selvfølgelig også mulighed for at finde en tjekkisk fodboldtrøje her på Unisport.dk – så det ikke kun er landsholdstrøjen du finder her. Kom i gang med at finde ud af hvilken trøjer du gerne vil have, om det skal være det nyeste eller en retrotrøje. Kom i gang allerede i dag – find Tjekkiets landsholdstrøje her på Unisport.dk – du starter med at bestille den lige her.