Efterårsudsalget er i gang! ❯

Nike Tiempo

Nike Tiempo tilbyder komfort og pasform, som få fodboldstøvler kan tilbyde. Overdelen har blød og smidig kænguruskind, kombineret med en midtfod i det behagelige KangaLite-materiale. Fodboldstøvler har et indre skelet, som giver støtte og stabilitet, samt nærmest fjerner alle sømme. Det øger levetiden og kvaliteten på skindet og giver dig støtten du har brug for i tacklinger og vendinger. Pløsen er integreret i overdelen for en tættere og smidig pasform. Nike Tiempo fåes i alle prisklasser.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Der findes mange alternativer for dig, der vælger at spille med Nike Tiempo. Du finder en model, der er meget mere end en god fodboldsko. Du har også muligheden for at finde dem som sneakers, fodboldsko til kunstgræs, indendørssko og selvfølgelig den klassiske fodboldstøvle til græs. Vil du have et par fodboldsko med et klassisk udseende uanset hvilket underlag du spiller på, så er Nike Tiempo et sikkert valg.

Selvom Nike Tiempo er klassisk i sit design, så er det ikke ensbetydende med, at farverne skal være det. Der er mulighed for at vælge mange forskellige farver af Nike Tiempo, så du kan finde et par, der passer til din smag. Vi har et bredt udvalg af forskellige varianter af Nike Tiempo, så du altid kan finde et i dit prisleje.

Topmodellen i Nike Tiempo kollektionen hedder Tiempo Legend og er den klassiske lædersko, som anvendes af mange spillere. På trinnet under Legend, finder vi Tiempo Legacy, som har mange af de samme egenskaber med storebroren Legend. Legacy har en mere overkommelig pris. Derefter kommer Tiempo Genio, der er en nyere model på et mellemniveau. Den billigste sko i kollektionen hedder Tiempo Rio, og er en god sko hvis man lige er begyndt til fodbold.

Med mulighed for at vælge blandt alle regnbuens farver, så er der forudsætninger for, at du en fodboldsko, sneaker eller indendørssko til din smag. Vi har størrelser til for både børn og voksne her på Unisport.dk. Kom i gang med at bestille de klassiske Nike Tiempo. Det er et sikkert valg.