Ghana

Her finder du en af de trøjer, som over de sidste år har været meget interessante at følge, og spillerne på landsholdet har været præsenteret i flere af de store klubber rundt om i Europa. Ser du en spiller med Ghanas landsholdstrøje, er det en spiller som vil kæmpe til sidste blodsdråbe for sit hold. Det giver respekt hvor end de kommer frem, og derfor er der også mange som gerne vil have en eller anden form for ghanesisk fodboldtrøje.

Når du ser dem til slutrunderne, er det ikke til at vide om de går videre efter gruppespillet, for de kan stråle i nogle kampe og alligevel miste grebet i den næste kamp. Det er lidt enten eller for Ghana, og det er netop hvad du ofte ser fra hold, der kommer fra det afrikanske kontinent. Ghana er dog et af de hold, som har klaret sig bedre i de sidste slutrunder – netop på grund af passionen for fodbolden og en række spændende spillere, der hellere end gerne bærer Ghanas landsholdstrøje.

Find ud af om du skal have Ghanas landsholdstrøje eller en anden ghanesisk fodboldtrøje – gør det let for dig selv, og find den her på Unisport.dk – gør det allerede i dag.