Lige nu: Gratis fragt til pakkeshops 🚚 Læs mere
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Fodboldstøvler

   Her hos Unisport.dk har vi Skandinaviens største udvalg af fodboldstøvler. Du vil finde alle de nyeste og bedste modeller, fra ledende mærker som Nike, adidas, PUMA, New Balance, Under Armour, Mizuno, Pantofola d'Oro og Joma. Vores store stortiment af fodboldstøvler spreder sig over alle prisklasser, så uanset om du er på jagt efter en topmodel, som skal bruges på kunstgræs, eller blot en prisvenlig fodboldstøvle, som skal bruges på grus, så finder du det hele, her hos Unisport.dk.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Siden fodboldens fødsel har fodboldstøvlen været den vigtigste del af udstyret på banen. I starten mindende fodboldstøvlen mere om en støvle, end den gør i dag. Den var tung og stor. Fodboldstøvlen i dag er let, og sidder tæt til foden. Producenterne gør alt, hvad de kan for at lave bedre støvler end deres foregående, og det har resulteret i støvler der er fantastiske at spille fodbold i.

   Uanset dit niveau er det altid en god ide at udstyret i orden. Når man skal vælge den rigtige fodboldstøvle handler det rigtig meget om hvem man er, hvordan ens fod er udformet samt hvordan man foretrækker at støvlen eller skoen sidder og føles på foden. Nogen kan godt lide en fodboldstøvle der sidder behageligt og støttende på foden - og det er især vigtigt hvis man ønsker at træne med den. Andre spillere foretrækker at gå en smule på kompromis med komforten for at få en lettere fodboldstøvle, der giver en mere fri fornemmelse på fødderne samt en tættere føling med bolden - som mange også vælger at bruge i kampe. Alle har deres eget behov, og derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige støvle, der passer til ens eget behov, da den skal bruges i lang tid.

   Her på siden har du muligheden for at finde netop den støvle, der passer bedst til dit behov. Her er der alle slags fodboldstøvler, fra indendørs fodboldsko til udendørs fodboldstøvler, grusbane og græs, i alle prisklasser. Fra superstøvlerne til de billigere alternativer hvor du samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten.

   De klassiske fodboldstøvler med vintage look, til de moderne farverige hvor du altid er sikker på at blive set på banen.

   Guide til valg af fodboldstøvler

   Hvilket underlag spiller du på?

   FG (Firm Ground / Fast Grund)
   Består af plastik knopper og er lavet til faste, naturlige overflader som de fleste naturlige græsbaner. Den mest populære knop konfiguration.

   AG (Artificial Grass / Kunstgræs)
   Lavet med flere og kortere hule knopper til et mere jævnt greb med mindre belastning i led og knæ til brug på kunstgræs. Bonus er at du ikke mister din garanti, når man spiller på Kunstgræs med dette Knop mønster.

   SG (Soft Ground / Blødt underlag)
   Består af 6-8 metal knopper som er længere for en bedre og dybere indtrængning i jorden. Til brug på bløde og mudrede baner. Dette Knop mønster anvendes af en masse Proffesionelle. Bør ikke bruges på hårde baner eller kunstgræs for at undgå skader!

   TF (Turf - grus/jord og ældre kunstgræsbaner)
   Lavet med en ydre gummisål med mange små knopper der givet jævnt greb på jord, grusbaner og ældre versioner af kunstgræs. En meget slidstærk ydersål!

   IC (Indoor Courts / Indendørs baner)
   En almindelig, afsmitningsfri ydersål af gummi for et konsekvent greb på indendørs gulve. Optimal til futsal eller indendørs fodbold.

   vad er du på udkig efter?

   Hastighed
   For hastighed gælder to vigtige parametre; vægt og trækkraft. Hurtige spillere vil altid være hurtige uanset støvlen, men gode støvler til hurtige spillere er bl.a. adidas F50, Nike Mercurial eller PUMA evoSPEED.

   Power (Styrke)
   For styrke er det vigtigt at have en solid støvle, der giver din fod mulighed for at bøje til en naturlig stilling. Gode valgmuligheder er PUMA evoPOWER og adidas Predator.

   Komfort
   Komfort er meget individuelt, men de fleste mennesker leder efter en blød støvle, ofte med læder på overstøvlen. Her er adidas 11pro, Nike Tiempo, PUMA king samt adidas Gloro gode muligheder.

   Kontrol
   For boldkontrol handler det om friktion og greb samt en god forbindelse med bolden. Gå efter støvler med elementer til boldkontrol som adidas Predator, Nike Magista eller PUMA evoPOWER.

   Hvad betyder vægten på støvlen?

   - Vægten er en vigtig faktor for hvordan støvlen føles. Lettere støvler får dig til at føle dig hurtigere og mere på tæerne, mens tungere støvler får dig til at føle mere fast og beskyttet. Det er et spørgsmål om personlige præferencer og begge ender af skalaen har deres fordele.

   Valg af Materiale

   Læder
   Læder er typisk det mest komfortable materiale til overdelen af støvlen. Kængurulæder er det mest eksklusive materiale, men almindelig kalvelæder er et godt blødt alternativ som er lidt mere holdbar. Husk at pleje dine læderstøvler hvis de skal holde længere!

   Syntetisk
   Syntetiske overdele på fodboldstøvler bliver mere og mere normalt. De fleste syntetiske overdele er lettere, tyndere og mere holdbare end læderoverdele og er blevet mere bløde og behagelige i løbet af de seneste par år. De store mærker som Nike og adidas har udviklet syntetiske støvler formålet at efterligne blødheden af læder, men med mindre vandoptagelse i materialet.

   Strik
   Støvler af strik er vævet af syntetiske tråde. De strikkede overdele er fremtidens støvler og tilbyder en sok-lignende pasform. Støvler af strik finder man blandt high-end støvler fra adidas og Nike.

   Giv dine støvler noget kærlighed!

   Korrekt støvle pleje
   Hvis du tager dig ordentligt af dine støvler, vil de holde længere. Uanset om dine støvler er af læder, syntetisk materiale eller strik så rens dem altid efter brug og lad dem tørre naturligt med et stykke avis inden i til at opsuge overskydende vand.

   Læder støvler
   Støvler med overdel af læder har brug for særlig pleje og behandling med læderfedt, som regel en gang om måneden. Brug læderfedt på størrelse med en fingernegl per støvle og lad det indtrænge i 24 timer. Tør overskydende læderfedt af og så er de klar til brug igen.

   Støvlesål
   Rengør altid din støvlesål efter brug med en blød børste og fjern al jord og græs fra knopper og riller i støvlesålen.

   Se alle Mærker