Italien

Italien er et af de mest succesfulde landshold i verden. Det italienske landshold, som også går under navnet Gil Azzurri, har vundet VM fire gange, senest i 2006. Gennem tiderne har man set stjerner som Roberto Baggio, Paolo Maldini og Alessandro Nesta optræde i en italiensk landsholdstrøje. Dette års trøje er designet af Puma, og i år er ligeså blå og elegante som altid.

Læs mere
Italien
Kompakt Normal
Filter

Under sommerens EM slutrunde i Frankrig, kommer de italienske stjerner til at bære den italienske landsholdsdragt med stolthed. Italien er kommet i gruppe med Belgien, Sverige og Irland. Derfor har Italien relativt gode chancer for videre avancement. Vi glæder os i hvert fald til at se hvad Andrea Pirlo, Daniele De Rossi og resten af mandskabet har at byde på. De har i hvert noget af leve op til, når de trækker den italienske landsholdstrøje over hovedet.

Vis din støtte til det italienske fodboldlandshold ved at købe din nye italienske landsholdstrøje her på Unisport. Vi har både hjemme- og udebanetrøjen til voksne og børn.