Efterårsudsalget er i gang! ❯

Colombia landsholdstrøje

Når Colombia er med ved VM slutrunder i fodbold, er der altid gjort klar til en eller anden form for fodboldfest. Det er ikke altid på grund af resultaterne kun på banen, kigger du spillerne, er de gode til at sætte noget i gang. Der har været en række spændende personligheder, som har båret Colombias landsholdstrøje en af dem er helt sikkert Carlos Valderrama, som blev verdenskendt for sine lange lyse proptrækker krøller.

Læs mere
Colombia landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Når du ser en colombiansk fodboldtrøje, er det ofte et smil på læben det ender ud med. Nogle vil sige, at deres fodboldfilosofi tidligere grænsede til det naive, hvor der i dag er mere styr på taktikken. Det gør det interessant at følge Colombia i deres nye VM trøje til sommerens slutrunde.

Med spillere som Falcao, James Rodriguez og Juan Cuadrado er der ingen tvivl om, at det sydamerikanske mandskab er klar til kamp. Det kan du også være, hvis du gør dem kunsten efter i en colombiansk VM trøje. Her hos Unisport har du mulighed for at vælge tryk på din nye VM trøje fra Colombia. Det kan være din yndlingsspiller eller dit eget navn. Valget er dit, så hvad venter du på?