Efterårsudsalget er i gang! ❯

Indendørssko til børn

I vinterhalvåret er indendørs fodbold populært i de fleste klubber og spiller man fodbold indendørs, så er der brug for et par indendørssko. Det gælder selvfølgelig også for børn. Her i denne kategori finder du alle vores indendørssko til børn, de såkaldte IN/IC-sko. Skoene har en såkaldt "non-marking"-sål, som ikke farver af på underlaget. Skoene giver også optimalt greb i både både underlaget og bolden. Her hos Unisport kan du også vælge at få både navn og flag på dine indendørssko til børn!

Læs mere
Indendørssko til børn
Kompakt Normal
Filter

Futsal og indendørs fodbold har været i en rivende udvikling i løbet af de seneste år, og det har ganske naturligt stillet nye krav til det udstyr, der spilles med. Da det kan virke uoverskueligt at finde de rette sko til opgaven på egen hånd, har vi samlet alle de indendørssko til børn, vi kan mønstre her hos Unisport. Først og fremmest er de alle fuldt ud godkendte til brug på indendørs baner, da alle vores indendørssko til børn er udstyret med en såkaldt "non-marking" sål, der ikke farver af på underlaget.

Du finder selvfølgelig indendørssko til børn fra alle de største mærker, så hvadend du er på udkig efter klassiskeren adidas Spezial, om du vil prøve kræfter med Nike FootballX, eller vil sætte din lid til de ukronede konger af indendørsfodbold, Joma, så finder du det i denne kategori! Vi har et enormt udvalg af indendørssko til børn, og nu har vi prøvet at gøre din søgen en smule lettere ved at samle dem allesammen ét sted - så nu er det blot op til dig at vælge det par, du synes bedst om!