Unisport | Godkendt af superstjernerne

01.01.2021

Skrevet af Sandra

Unisport er en af Europas førende forhandlere af fodboldprodukter i form af fodboldstøvler, fodboldtrøjer, træningstøj og en masse andet fodboldudstyr. I løbet af vores levetid har vi tilmed haft det privilegium at møde en lang række af fodboldens største superstjerner og legender.

Som forhandler er det altid fantastisk, for ikke at sige afgørende, at blive påskønnet - særligt af vores mange glade kunder og følgere. Det redder simpelthen vores dag. Trofæskabet på kontoret indeholder også en del e-handelspriser, hvilket heller ikke er så ringe endda. Men når de rosende ord også kommer fra nogle af de største spillere og fodboldlegender gennem tiderne, kan man ikke undgå andet end at blive en smule ekstra stolt af sine præstationer.

På baggrund af mere end 25 års hårdt arbejde og dedikation, samt en uendelig passion for fodbold og fodboldudstyr, har Unisport formået at etablere et premium brand, der i dag giver genlyd i den internationale fodboldverden. Vores lidenskab for fodbold er ikke gået ubemærket hen, og vi har derfor formået at opbygge tætte relationer til både verdenskendte sportsmærker og professionelle topspillere. Vi er utrolig stolte af vores superstjerne-stempel.

Verdensstjerner og vaskeægte legender

De stærke relationer har været afgørende for, at Unisport i mange år har fået eksklusiv adgang til interviews med internationale stjernespillere på allerøverste hylde - eksempelvis Lionel Messi og Cristiano Ronaldo samt det lidt nyere stjerneskud, Kylian Mbappé. Vi har også snakket med kæmpe koryfæer som Zinedine Zidane, David Beckham og Ronaldinho, for blot at nævne nogle få. Det er Unisports egne superstjerner, JayMike, Joltter og PWG, som står bag de mange interviews, der kan opleves på vores YouTube-kanal. Vi kan vist roligt sige, at der har været en del mindeværdige øjeblikke gennem tiderne - alt fra sjove anekdoter til personlige indblik i livet som topspiller og global verdensstjerne.

Vidste du for eksempel, at Ronaldo foretrækker selfies frem for autografer og Bugatti frem for Lamborghini?

Eller at magikeren Messi har beholdt stort set samtlige fodboldstøvler, han har spillet i gennem karrieren? Især hans F50’ere, der fløj af under hans hovedstøds-scoring mod Manchester United i CL-finalen i 2009 (fulgt op med en ikonisk jubelscene), har en særlig betydning.

Man kan argumentere for, at moderne fodbold i dag er kendetegnet ved disciplinerede taktiske systemer og begrænset frihed til spillerne. Den franske raket og Mercurial-mand, Kylian Mbappé, begyndte at finpudse sine kreative evner til gadefodbold, og han fremhæver vigtigheden af kreative spillere i dag - specielt dem, som spiller for fornøjelsens skyld:

Ronaldinho, den brasilianske fanfavorit, tryllekunstner og Nike Tiempo ambassadør, må siges at være en sådan spiller. Fodboldglæden lyste ud af ham, og sammen med hans sublime tekniske kvaliteter inspirerede han med sin spillestil en hel generation af håbefulde fodboldtalenter. I dag vil han også kun huskes for én ting, nemlig hvordan han var verdens lykkeligste mand, når han spillede fodbold:

To massive ikoner fra samme æra, Zidane og Beckham, så deres snit til at drille Joltter i dette episke interview, hvor makkerparret ikke mener, at Joltter er værdig som ejer af et par special edition Predators:

Lær af de bedste

Vores interviews er naturligvis ikke kun baseret på Q&A’s - vi bliver også nødt til at have noget action! Derfor handler en stor del af vores interviews også om superstjernernes bedste tips og tricks til at hæve dit niveau som spiller.

Den belgiske fløj, Eden Hazard, forklarer i dette interview, hvornår og hvordan finurlige tricks skal bruges på banen:

Liverpool-stjernen, Sadio Mané, viser her hans to favorit driblinger (en step-over variant samt en brugbar kropsfinte):

Den lynhurtige waliser, Gareth Bale, deler sin indsigt i vigtigheden af fart i moderne fodbold:

Han giver desuden et par effektive tips til forskellige skudteknikker - herunder hvordan man sparker den berømte og berygtede ‘knuckleball’:

Bayern-spillerne, David Alaba og Manuel Neuer, fokuserer hhv. på defensive placeringer og straffesparks redninger i disse interviews:


En stærk mentalitet er en kæmpe del af professionel fodbold, og derfor får vi også en masse værdifulde indblik fra superstjernerne om, hvordan man opretholder den rigtige konkurrencementalitet. Karim Benzema deler sine tanker under en hyggelig snak på tilskuerpladserne på Santiago Bernabéu:

Liverpool-styrmanden, Virgil van Dijk, åbner op om præstationspres, og om hvordan man tackler nervøsitet inden en vigtig kamp:

Den store belgiske target man, Romelu Lukaku, giver inspirerende råd til morgendagens fodboldstjerner om, hvad det kræves for at nå drømmen om at blive professionel fodboldspiller:

Det her er kun et udpluk af vores mange interviews, og vi producerer en masse fedt indhold, som du kan tjekke ud på vores WebTV-kanal. Alle Unisport-følgere har mulighed for at udforske alt fra updates på nye lanceringer og unboxings, boot deliveries og fodboldvideoer samt nye møder med de største stjerner på den internationale fodboldscene. Hvis du er interesseret i at se, hvad Unisport har at tilbyde, så husk at subscribe på vores YouTube-kanal, hvor du kan opleve tonsvis af spændende ting.