Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Egypten landsholdstrøje

Den egyptiske landsholdstrøje har fundet sin vej til Unisport.dks udvalg og du kan finde den lige her på siden. Det egyptiske landshold har en stor historie, hvilket deres kælenavn 'The Pharaohs' er bevis på. Deres nuværende trup ser ud til at være sultne efter at skrive ny historie i historiebøgerne. Du kan købe din egen egyptiske fodboldtrøje lige her på siden. I udvalget finder du også den egyptiske VM trøje. Det er nemt og sikkert at handle hos Unisport.

Læs mere
Egypten landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

I Danmark har vi været så heldige at have en af profilerne fra Egypten til at rende rundt på græsbanerne i en periode. Navnet var Mohamed Zidan, der med sine tryllerier for FC Midtjylland står som en af superligaens bedste boldkunstere. Han har flere gange optrådt i Egyptens landsholdstrøje, hvor han med sine besnærende driblinger har drillet mange forsvarsspillere fra større landshold.

Nu er Mohamed Zidan ikke den eneste spiller på det egyptiske landshold, og derfor er det også muligt at finde mere end en egyptisk fodboldtrøje. Vil du gerne være sikker på at vælge den helt rigtige fodboldtrøje fra Egypten, vil du her ved Unisport.dk komme godt i gang.

Find ud af hvilke fodboldtrøjer du skal have, om det skal være Egyptens landsholdstrøje eller en anden egyptisk fodboldtrøje. Vi giver dig mange valgmuligheder og inspiration – start lige her.