adidas Predator fodboldstøvler

Kompakt Normal
Filter

adidas Predator

adidas Predator er en rigtig god fodboldstøvle. Man kan faktisk gå så langt at sige, at det er en komplet støvle til dig, der gerne vil have fuld kontrol over alle spillets facetter i alle tænkelige situationer. Predator støvlen står ved din side under alle kampens minutter, og til træning kan du ved brug af adidas MiCoach ved siden af nemt måle dine forbedringer og præstationer, når du bruger dine adidas Predator fodboldstøvler. På den måde kan du få et unikt indblik i din træning, som man ellers ikke kan få. Det er super fedt, og noget som allerede er blevet meget udbredt hele verden over.

Med et par adidas Predator fodboldstøvler rykker du dig op i samme boldgade som verdenseliten. I hvert fald på støvlefronten. Alle Predator modellerne er lavet af et solidt og utrolig stærkt materiale, som er med til at give dig det ønskede touch på bolden. Derudover er støvlen også suppleret med fem unikke zoner af adidas SL gummi, som er med til at give dig den totale kontrol over bolden. Der findes ikke mange andre støvler på hele markedet, der giver dig lige så mange fordele, som du får med et par Predator støvler.

Predator familien er også lavet i børnestørrelser, så du kan udstyre dine børn med de bedste fodboldstøvler. De fungerer utroligt godt hos både børn og voksne, og på den måde kan dine børn også rende rundt i de samme støvler, som mange professionelle fodboldspillere, hvilket jo er lidt sejt. Det er i hvert fald noget, som de vil komme til at huske, når de træder ud på trænings- eller kampbanen. Derudover er støvlerne også lavet i mange forskellige typer, så der er til ethvert tænkeligt underlag, som du skulle komme til at spille på. Det dækker både indendørs, grusbane og almindeligt græs.

Her hos Unisport vil vi altid være klar til at sende dig dine nye adidas Predator støvler, når du har bestilt dem. Vi stræber på at levere hurtigt, så du ikke skal vente i lang tid på at kunne trække i dine nye lækre fodboldstøvler fra Predator familien. Hvis du gerne vil læse mere om modellerne Instinct, Absolion, Absolado og Predito Instinct, så kan du finde mere information om dem herunder.

adidas Predator Instinct

Den første støvle, vi skal kigge nærmere på, der samtidig også er den absolut førende model, er den lækre adidas Predator Instinct støvle, som du også kan finde her hos Unisport.dk.

Den er designet til dig, der gerne vil være med til at gøre en afgørende forskel på banen, og som vil opnå den her ultimative kontrol over bolden, som mange andre støvler ikke hjælper med.

Predator Instinct er også udstyret med de føromtalte fem zoner, som populært hedder Drive, Pass, Drible, First Touch og Sweet Spot. De fem zoner er med til at give dig den totale fornemmelse af at kunne kontrollere bolden, og når du først har prøvet at lege med kuglen i et par Predator Instinct støvler, så vil du ikke have dem af igen.

adidas Predator Absolion

Ved at vælge adidas Predator Absolion modellen, kommer du lige et prisniveau under topmodellen. Dermed ikke sagt, at du ikke stadig får rigtig meget fodboldstøvle for pengene. For det gør du i den grad. Støvlen vejer 266 gram, og som første støvle er denne også udstyret med de fem kontrolgivende zoner af SL gummi. Modellen kan fås i mange flotte farver, som både er et hit hos små og store fodboldspillere.

adidas Predator Absolado

Den tredje model, som vi skal kigge nærmere på her, er adidas Predator Absolado. Her går vi lige et tak under Absolion modellen i vægt, da Predator Absolado "kun" vejer 255 gram. Fodboldstøvlen er lavet i solidt og vandafvisende syntet, hvilket gør det behageligt for fødderne at spille med dem selv på våde dage, hvor andre støvler ellers har nemt ved at tage vand ind. adidas Predator Absolado koster mindre end Absolion modellen, hvilket gør det til en virkelig attraktiv støvle til prisen.

adidas Predator Predito Instinct

Den sidste model, som vi her kommer til at kigge nærmere på, er den billigste model indenfor Predator familien. Det er nemlig adidas Predator Predito Instinct støvlen, som tager sig ud på banen, da den fremtræder i samme lækre design som de dyre modeller.

Du får en blød syntetisk indersål, hvilket er med til at øge støvlens i forvejen gode komfort. Hvis du vil have broderet navn eller flag på støvlen for at gøre den mere din egen, så kan det også lade sig gøre her hos Unisport. Det tilbyder vi på alle modeller, så du kan få din helt egen unikke støvle.

Så hvad skal det være? Instinct, Absolido, Absolado eller Predito Instinct støvlen? Valget er helt dit eget.