Forårsudsalg: Nu op til -70%! Køb nu

adidas Predator

Få dine adidas Predator fodboldstøvler her! Den ikoniske adidas Predator er tilbage; den er her for at blive og for at give dig fuld kontrol over kampen. adidas Predator har etableret sig som en af de bedste fodboldstøvler nogensinde lavet og nu gør den comeback. Den nye adidas Predator kombinerer moderne teknologier med vaske ægte Predator arv for at give dig den ultimative kontrolstøvle. Køb dine adidas Predator online på Unisport.dk i dag.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Designet til spilleren, der bevæger sig med hurtighed og agility. adidas Predator kollektionen forsyner spillere med en let støvle med fremragende greb. adidas Predator fodboldstøvler er blevet brugt alle steder på banen - fra målmænd til angriberne.

Det største højdepunkt ved Predator støvlerne findes i teknologien. Specielt ved forfoden af støvlen, hvor den er designet med det patenterede Predator setup, der gives bedre boldkontrol, skru og kraft. Kanterne hjælper spillerne med at kontrollere bolden med unikke teksturer, som giver bedre greb, som ikke vil forhindre kraftige spark og driblinger.

David Beckham gjorde alle opmærksomme på adidas Predator og nu er tiden inde for den nye generation til at bære arven videre. Når du er på udkig efter fodboldstøvler med forbedret boldkontrol og skud præcision, så er adidas Predator fodboldstøvlerne et glimrende valg. Predator støvler giver dig den perfekte kontrol over bolden. Uanset om du skal skyde, aflevere, drible eller slå det perfekte indlæg - adidas Predator vil hjælpe dig med det.

Den første adidas Predator blev lanceret i 1994 og har været på en fortsættende rejse, som ingen andre fodboldstøvler. De blev hurtigt genkendt og associeret med dens bold-skruende elementer, der ofte bestod af gummi dele. De skudforøgende egenskaber lever videre med konstant innovation og forbedring. Udover at give mere skrue til dit skud, så hjælper adidas Predator også med andre vigtige elementer, som forbindes med moderne fodbold. Prøv dem selv, så du kan se, hvis adidas Predator fodboldstøvler kan tage dit spil til næste niveau.