Kunstgræsstøvler

I de seneste år har producenterne øget deres fokus på kunstgræs fodboldstøvler. Da antallet er kunstgræsbaner er stigende i Danmark, er efterspørgslen også steget. Førhen kunne det være svært at finde high-performance fodboldstøvler til spil på kunstgræs, men nu kan du finde alle de mest populære modeller egnet til kunstgræs. Hvad enten du foretrækker Nike Mercurial, Nike Phantom, Nike Hypervenom eller Nike Tiempo, kan du finde kunstgræsstøvler, der passer dig. Du kan også kigge adidas' udvalg. Den tyske producent tilbyder langt de flest fodboldstøvler med ag-knopper, herunder adidas X, adidas predator og Messi fodboldstøvler. PUMA er for alvor ved at komme frem i rampelyset, hvorfor de naturligvis også producerer kendte modeller som Puma King, Puma Future og Puma Ultra specielt designet til kunstgræs. Med andre ord, markedet er meget stort, og du behøver ikke længere bekymre dig om ikke at kunne finde en fodboldstøvle, der passer til din spillestil og overfladen du spiller på.

Hvorfor er det vigtigt at have AG fodboldstøvler på kunstgræs?

Først er fremmest slider kunstgræsunderlaget meget hårdere på fodboldstøvler end græsbaner. AG støvler er designet til at kunne klare det hårde slid, og i modsætning til FG (græsbane støvler) er det sværere for granulatet fra kunstgræsbanen at komme ind mellem syninger og limninger. Med AG støvler mindskes risikoen for belastning af knæ og led, som er vigtigt, hvis du vil undgå skader. AG støvlerne kommer med garanti ved brug på kunstgræsbane, så hvis der er fejl i støvlen og den går i stykker kan den byttes. Hvis en græsstøvle (FG) benyttes på kunstgræsbaner dækker garantien ikke.

Hvad er forskellen på FG og AG?

Den største forskel er knopsystemet. Knopperne på AG er væsentlig kortere og der er flere af dem. Det er lavet for at fordele belastningen mere jævnt på underlaget. Knopperne er kortere, fordi det ikke er nødvendigt at træde så dybt ned i underlaget som en rigtig græs bane. De kortere knopper mindsker også sandsynligheden for forstrækninger, dislokationer og lignende skader. Sålen er styrket til at modstå slidet fra kunstgræs banen. Den øvre sål er tilpasset den øgede temperatur der bliver skabt i friktionen mellem støvlen og kunstgræsbanenFodbold støvler til Kunstgræs er tilgængelige i alle forskellige prisklasser og i en lang række forskellige modeller, farver, udgaver og stilarter. Støvlerne er tilgængelige til både voksne og børn. Her på Unisport kan du også vælge at tilpasse dine nye kunstgræs fodboldstøvler med personlig print. Du kan vælge om du vil have flag, navn eller begge dele. Måske ønsker du at få din favorit spillers navn på dine sko? Flaget af det land, du elsker? Eller dine initialer? Mulighederne er uendelige, og det er op til dig at vælge. Her hos os vil du helt sikkert finde dine nye fodbold sko til kunstgræs og du kan bestille nemt og problemfrit med hurtig levering. Glem ikke at følge os på vores sociale medier som Facebook, Instagram og YouTube for alle de seneste nyheder om AG Kunstgræs fodboldstøvler.