Rumænien

Her hos Unisport tilbyder vi et stort udvalg af Rumænien fodboldtrøjer, og er stolte over at kunne tilbyde forskellige størrelser og modeller – både udebane- og hjemmebanetrøjer. Vi tilbyder også valget, om at få din trøje personaliseret med et spillernavn og nummer på ryggen. Eller måske fortrækker du dit eget navn og lykketal på ryggen. Uafhængigt af hvad du fortrækker, så kan du finde det på Unisport.dk. Vi tilbyder lave priser og hurtig levering.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Rumæniens landshold er et af kun fire europæiske hold, som deltog i det første verdensmesterskab tilbage i 1930. Deres største præstation må være, da de i år 2000, formåede at spille sig videre til kvartfinalen i en ellers svær gruppe med modstand fra Tyskland, Portugal og England. De tabte kvartfinalen, til den kommende 2. plads, Italien.

Rumæniens landsholdstrøjer er fuld af farver. Hjemmebanetrøjen er gul med blå og røde detaljer, og udebanetrøjen er rød med gule og blå detaljer på. Vi er glade for at kunne tilbyde begge trøjer her på Unisport.dk, så du altid har hvad du skal bruge for at vise din støtte til Rumænien under sommeren EM slutrunde i Frankrig. Bestil den hjem allerede i dag - vi har hurtig levering.