SUPER WEEKEND SALE Gør et røverkøb
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   adidas Fodboldstøvler

   adidas er Europas største mærke inden for fodboldudstyr. Her hos Unisport.dk finder du Danmarks største udvalg af adidas fodboldstøvler - alt fra topmodeller til prisvenlige alternativer til alle underlag. adidas har udviklet tre fantastiske kollektioner, specialudviklet til tre spilletyper: adidas X er lavet til spilleren der skaber kaos på banen med sin teknik, adidas ACE er til spilleren som dominerer spillet med sin kontrol, og adidas Messi til magikeren som skaber alt ud af ingenting.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   adidas er kendt som et af de mærker, der laver de allerbedste fodboldstøvler på markedet. De er især kendt for deres ikoniske fodboldstøvler som den sort-hvide Copa Mundial model, der blev lanceret tilbage i 1979. Den blev hurtigt enormt populær, og satte en standard for fodboldstøvler på den tid. Den er siden blevet en af de bedst sælgende fodboldstøvler nogensinde. Den ikoniske støvle var startskuddet til en rivende udvikling i fodboldstøvler, som blandt andet adidas stod bag. Deres teknologi udvikles ved at analyse kampe, mønstre i hvordan spillet spilles, og erfaringer fra professionelle fodboldspillere, alt sammen for at skabe den perfekte støvle.

   adidas Predator serie blev lanceret i midten af 1990’erne, og er senere blevet udviklet mange gange. Den er blevet brugt af nogle af de bedste fodboldspillere som David Beckham, Steven Gerrard og Gary Neville. Predator serien er siden blevet overhalet af den nyeste serie F-serien. Med støvlen F50 viste adidas helt nye teknologiske fremskridt. Støvlen der kun vejer 150 g uden at gå ned på komfort. Med en sål der ikke giver sig, og helt nyudviklede knopper går adidas igen i spidsen, og skaber en revolutionerende fodboldstøvle ligesom Copa Mundial var. Her på siden har vi et stort udvalg af adidas fodboldstøvler i alle prisklasser.

   adidas stopper produktionen af gamle siloer

   Fra 2015 har adidas stoppet produktionen af deres støvlesiloer Predator, Nitrocharge, Adizero og 11pro for at fokusere på deres 2 nye støvlesiloer adidas ace og adidas x. Se dem her på Unisport.dk

   Be The difference

   #bethedifference. Vælg dine side, kontroller kampene med adidas ace eller skab kaos med adidas x.

   Se alle Mærker