Holland

Stort udvalg af hollandske landsholdstrøjer

Hvis du er ude efter at få hænderne i den hollandske landsholdstrøje, er du kommer til det rette sted her hos Unisport.dk.

Vi er glade for at kunne tilbyde den hollandske landsholdstrøje til både børn og voksne, så hele familien kan bære de smukke orange farver - og du er selvfølgelig velkommen til at købe mere end bare en hollandsk landsholdstrøje.

Nu skal du blot finde ud af hvilken størrelse du skal bruge, for din helt nye hollandske landsholdstrøje, og hvis du ønsker din hollandske favoritspiller på ryggen kan du bestille det, og så får vi den behandlet og sendt i en fart!

Den hollandske kvindelandsholdstrøje

Det er også muligt at få den hollandske kvindelandsholdstrøje her hos Unisport. Oranje blev oprettet af Royal Dutch Football Association (KNVB), og de spillede deres aller første internationale fodboldkamp i 1971. De hollandske kvinder har konkurreret på nogle af verdens største fodboldscener, herunder til VM, Algarve Cup og EM. Deres første store gennembrud var, da de blev europæiske mestre i 2017. Det her er din chance for at støtte landet, ved at få den hollandske kvindelandsholdstrøje. Følg dem tage sejren i hus og slut dig til deres jagt efter det næste store trofæ. Kunsten ved fodbold er måde den kan samle hele landet til en fest, hvor landet bliver hyldet og støttet uanset resultatet. Du kan gøre en forskel ved at blive den 13'ende spiller på banen, og støtte dem når alt er på spil.