Mexico landsholdtrøje

Landet, der altid har været lillebroderen i sydamerikansk fodbold har lige nu et par spændende spillere, der er værd at bruge lidt tid på. Det er nu ikke den eneste grund til at vælge Mexicos landsholdstrøje, for holdet har altid været en positiv oplevelse til slutrunderne – og alene det, giver en lysten til at bære en mexicansk fodboldtrøje – så find den allerede i dag her på Unisport.dk

Chicarito, også kaldet Javier Hernandez er lige nu en af de helt store profiler på Mexicos hold, og med sine kampe for Manchester United, hvor han flere gange har været afgørende, er det let at forstå hvorfor han er profilen. Når han trækker Mexicos landsholdstrøje over hovedet, er det med stor stolthed han gør det, for flere i familien har også været omkring landsholdet.

En mexicansk fodboldtrøje, er ikke bare en trøje – det er blod, sved og tårer for lillebroderen i forhold til mange af de andre lande i Sydamerika. Kigger du på Brasilien og Argentina, er det ofte de 2 mastodonter som Mexico kæmper mod – og her er de lillebroderen. Vil du gerne have Mexicos landsholdstrøje eller en anden **mexicansk fodboldtrøje **har du mulighed for at finde dem lige her ved Unisport.dk.