Unisport | Mere end 8 millioner følgere

01.01.2021

Skrevet af Sandra

Unisport er en af Europas førende forhandlere af fodboldprodukter i form af fodboldstøvler, fodboldtrøjer, træningstøj og en masse andet fodboldudstyr. Siden 2012 har vi samlet mere end 7 millioner lidenskabelige fodbold-følgere på tværs af alle vores sociale medieplatforme.

For mange mennesker og fodboldfans overalt i verden repræsenterer fodbold noget mere end bare en sport. Det er en livsstil. Det samme gælder naturligvis også for os hos Unisport, og vi kalder dette for #unisportlife. Udover at være vores hashtag på Instagram, indkapsler #unisportlife hele vores vision og fodboldfilosofi samt vores iver efter at udfordre status quo og den fælles opfattelse af, hvad en retailer er i stand til

Resultatet? En komplet fodboldoplevelse hvor produkter, som eksempelvis fodboldstøvler, fodboldtrøjer og forskellige former for fodboldudstyr, linkes op til en overflod af fodboldrelateret indhold på tværs af alle vores sociale mediekanaler, som vores følgere kan kan lade sig underholde og inspirere af. En ting er sikkert - det har i den grad været en succes indtil videre.

Et fodbold multivers

Det hele begyndte med en idé kombineret med en enorm passion for fodbold og fodboldudstyr. Fra den spæde start i en lille Københavnerlejlighed voksede Unisport til at blive Nordeuropas førende online fodbold-retailer. Set ud fra et forretningsmæssigt perspektiv er det altid vores klare mission at levere den bedst mulige købsoplevelse for vores kunder. Vi tror imidlertid også fuldt og fast på, at den ultimative købsoplevelse indeholder lige dét ekstra.

Det er især på grund af denne filosofi, at vi fokuserer meget på social commerce - både for underholdningens såvel som informationens skyld. Er du i tvivl om hvilke par fodboldstøvler, du skal investere i næste gang, Phantom eller Nemeziz?

Tjek vores anmeldelser på YouTube ud og få værdifuld viden med i rygsækken, inden du køber. Du kan naturligvis også finde utallige skill tutorials, der kan hjælpe dig til at hæve dit spillemæssige niveau - alt fra cool freestyle færdigheder til effektive frisparks kurser.

Ønsker du i stedet at se verdensstjerner og levende legender som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi snakke om alt fra fodboldstøvler til deres betydning og eftermæle i fodboldverdenen? Så tune in på vores YouTube-kanal med det samme, hvor du kan finde tonsvis af eksklusive interviews med nogle af de absolut største og mest legendariske spillere gennem tiderne. De fleste af dem demonstrerer også deres fodboldfærdigheder på banen og giver dig samtidig gode råd til forskellige træningsteknikker.

Vi serverer de seneste fodboldtrends, produkter og eksklusive tilbud på Facebook Her finder du en masse fedt og engagerende indhold og måske en sjov video i ny og næ - hvem ved? Ikke desto mindre er siden et must-see for alle fodbold (og gear) fanatikere!

Vores Instagram er altid frisk og fyldt til randen med cool billeder af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og spillere iført det nyeste udstyr. Husk at lave dit #unisportlife tag og del din passion for fodbold og fodboldprodukter med ligesindede fans.

Vidste du, at du også kan finde os på TikTok?. Mediet er vores nyeste skud på stammen og tilbyder den perfekte legeplads til at lave challenges, tutorials og anmeldelser samt en masse fjollede fodboldvideoer. Tjek os ud og forbered dig på at blive underholdt!

Milepæle

Vores sociale medieeventyr startede for 12 år siden med en ung JayMike, som skrev manuskripter til et par videoer om ugen på hjemmesiden. Videoerne viste sig at være en succes blandt vores kunder, og 3 år senere var JayMike vært for showet på Unisports egen YouTube-kanal.

Herfra tog det for alvor fart, og siden 2012 er antallet af Unisport-følgere nærmest eksploderet. Vi nåede i 2020 en stor milepæl med over 2,5 million subscribers på vores YouTube-kanal alene. Det er mere end mange af de største fodboldklubber i verden (bare for lige at sætte det i perspektiv).

Vores Facebook-, Instagram-, og TikTok sider har nu mere end 3 millioner følgere, og således overstiger det samlede antal Unisport-følgere nu 7 millioner mennesker. Vi har arbejdet utroligt hårdt for at nå dette mål, og vi er super stolte af resultatet. Til syvende og sidst handler det dog mest om vores fantastiske følgere, som vi skylder en stor tak og en kæmpe high five. Uden jeres støtte og ligesindede passion for fodbold og fodboldudstyr ville #unisportlife på ingen måde være det samme. Tak!