Saudi-Arabien landsholdstrøjer

Det Saudiarabiske landshold anses som værende et af de mest succesfulde hold i Asien. Saudi Arabien, eller falkene som er deres kælenavn, har formået at vinde det Asiatiske turnering tre gange. Denne turnering er tilsvarende EM for europæiske hold. Derudover har de også kvalificeret sig til VM 4 gange i streg siden deres debut tilbage i 1994, så der er mange gode årsager til at købe Saudi Arabiens landsholdstrøje.

Saudi Arabiens bedste placering ved et VM var 1994 hvor de blandt andet formåede at drille Belgien og Marokko og dermed gik videre fra gruppen. Dog blev de stoppede af det svenske landshold i 16-dels finalen. Selvom landet ikke har formået at få medaljer ved et VM, så har landet været anset som et Powerhouse i Asiatisk fodbold. Så støt landet i deres jagt på at blive et af de mest dominerende lande i Asien. Du kan gøre dette ved, at købe Saudi Arabiens landsholdstrøje lige her hos Unisport.

Her hos Unisport har vi et stort udvalg af landsholdstrøjer og du finder også Saudi Arabiens landsholdstrøje. Derudover så tilbyder vi også tryk på trøjer, så du kan få din yndlingsspiller fra landsholdet eller endda dit eget navn og nummer. Så hvad venter du på? Find din nye trøje lige her og bestil den allerede i dag!