Baselayer

p>Der er ingen tvivl om, at sportsundertøj er godt at bruge i langt de fleste sportsgrene, så du er sikker på at holde dig tør, og føle dig bedre tilpas. Det kan være alt lige fra det inderste og så som baselayer, hvor det er det første lag tøj du har på.

Forestil dig en lang løbetur hvor du kun har almindeligt undertøj på, en almindelig t-shirt og et par shorts. Det kan for mange være mere irriterende end godt er, og så kan det under længere ture også begynde at gnave i huden.

Forbered dig selv bedst muligt, giv dig selv de bedste muligheder og find ud af om du skal have sportsundertøj til din sportsgren. Det kan som sagt også bare være det første lag tøj, som bliver kaldt baselayer, der giver dig mulighed for at træne bedre og præstere bedre under konkurrencer.

Der er aldrig grund til at gå ned på udstyr, og når du har mulighed for både at finde baselayer og sportsundertøj ved Unisport.dk – er det bare at komme i gang med at bestille det. Vi har et stort udvalg af sportsundertøj og baselayer både til børn, herrer og damer.

Kom i gang allerede i dag – find dit sportsundertøj eller baselayer lige her.