Populære Kategorier
  Produkter

   Ukraine

   Er du på udkig efter Ukraines landsholdstrøje? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af Ukraines landsholdstrøjer. Hvis du vil støtte Ukraine i deres vej mod målet om international hæder, kan du købe din trøje på Unisport.dk - det er sikkert og nemt at købe hos os. Vi tilbyder også muligheden for at få tryk på trøjen. Vi har altid stærke priser og hurtig levering!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Ukraine har et ungt landshold, som endnu ikke har opnået de helt store resultater, men formåede at spille sig til en kvartfinaleplads til VM i 2006. Dette var også første gang, at de kom videre fra gruppespillet til en slutrunde. Som værtsnation for EM-slutrunden i 2012, var de automatisk kvalificeret og de har også formået at kvalificere sig denne gang, når der spilles slutrunde i Frankrig til sommer.

   Der ligger meget stolthed i Ukraines landsholdstrøjer, som på mange måder repræsentere landets selvstændighed. Andriy Shevchenko er landets største profil, og har blandt andet spillet i klubber som Chelsea og AC Milan. Hans landsholdskarriere stoppede dog tilbage i 2012, så nu er det op til Andriy Yarmolenko og Yevhen Konoplyanka at føre holdet videre.

   Hvis du vil vise din støtte til det Ukrainske fodoldlandshold, så kan du skaffe dig din Ukraineske landsholdstrøje lige her på Unisport.dk. Vi har både hjemme- og udebanetrøjen, og tilbyder også tryk af navn og nummer på ryggen.

   Se alle mærker