Efterårsudsalget er i gang! ❯

Tunesien landsholdstrøje

Det tunesiske landshold, som også bliver kaldt for Ørnene fra Karthago, er et landshold som er placeret i Nordafrika. Tunesien har været med til VM hele 4 gange, dog er de endnu ikke gået videre fra gruppespillet. Selvom de ikke har nogle trofæer til VM, så har Tunesien stadig skrevet i historie, da de til VM i Argentina 1978 besejrede Mexico 3-1. Dette var første gang nogensinde, at et afrikansk hold havde vundet en kamp til VM. Bestil din Tunesien VM trøje i dag hos Unisport!

Læs mere
Tunesien landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Når du kommer til Nordafrika har du blandt andet mulighed for at vælge Tunesien, og de har selvfølgelig et landshold i fodbold. Når de har det, så forpligter vi os her ved Unisport.dk til også at have Tunesiens landsholdstrøje. Vi vil selvfølgelig også gerne have en række af merchandises fra landet. Det kan være flag, retrotrøjer og fodboldtrøjer, der alle har relation til Tunesien.

Vi forsøger at gøre det så let, som overhovedet muligt for dig, når du skal bestille en fodboldtrøje her på Unisport.dk – derfor skal det også være let at bestille Tunesiens landsholdstrøje, når det er den du gerne vil eje. Find ud af hvor let det er, du skan starte med at bestille den lige her.

Er du også interesseret i andre landsholdstrøjer, er Tunesiens landsholdstrøje ikke den eneste du har mulighed for at finde her. Med et stort udvalg af alverdens fodboldtrøjer, vil der altid være en fodboldtrøje du kan bruge. Kom i gang med at finde den fodboldtrøje eller landsholdstrøje du ikke kan undvære – bestil den lige her.

Gør det let for dig selv, vælg Tunesiens landsholdstrøje her på Unisport.dk og få den leveret inden for få dage. Vi gør det let for dig at komme i gang – start her.