SUPER WEEKEND SALE Køb her
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Teamsport

   Kompakt Normal
   Filter

   Teamsport

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   En af de ting som Unisport er eksperter i og gør sig meget af er Team Sport. Vi har en lang række forskellige muligheder og tilbud for klubber der leder efter Team Sport aftaler hos os. Så hvis du er interesseret eller allerede ved, at du gerne vil vide mere om vores Team Sport tilbud, så kan du allerede nu kontakte os på telefon eller mail og så skal vi nok hjælpe dig på rette vej.

   Vi har allerede en lang række samarbejdsklubber som har en Team Sport aftale. Så hvis din klub har en aftale med os og du står og mangler træningstøj til dine børn, så kan du bare tage et nærmere kig her og se hvad vi tilbyder. Men hvis du er en klub som også vil have de samme fordele som de klubber vi har samarbejde med, så kan du også få dette. Du skal blot kontakte os fra Unisport.

   Nogle af de ting man kan få igennem en Team Sport aftale er holdsæt med klublogo på. Derudover kan vi også hjælpe jer med træningstøj eller udstyr hvis jeres klub står og mangler nogle fodbold, kegler eller lign. Vi har også træningspakker som består af stiger, kegler, træningshække, slalomstænger og meget mere. Så tag et nærmere kig her på vores Team Sport side og kontakt os allerede i dag for mere information.

   Se alle Mærker