Teamsport

En af de ting som Unisport er eksperter i og gør sig meget af er TeamSport. Vi har en lang række forskellige muligheder og tilbud for klubber, der leder efter TeamSport-aftaler hos os. Så hvis du er interesseret eller allerede ved, at du gerne vil vide mere om vores TeamSport tilbud, så kan du allerede nu kontakte os på telefon eller mail og så skal vi nok hjælpe dig på rette vej. Du kan også designe dit eget holdsæt lige her.

Vi har allerede en lang række samarbejdsklubber som har en TeamSport aftale. Så hvis din klub har en aftale med os og du står og mangler træningstøj til dine børn, så kan du bare tage et nærmere kig her og se hvad vi tilbyder. Men hvis du er en klub, som også vil have de samme fordele som de klubber vi har samarbejde med, så kan du også få dette. Du skal blot kontakte os fra Unisport.

Nogle af de ting man kan få igennem en TeamSport aftale er holdsæt med klublogo på. Derudover kan vi også hjælpe jer med træningstøj eller udstyr hvis jeres klub står og mangler fodbolde, kegler eller lign. Vi har også træningspakker som består af stiger, kegler, træningshække, slalomstænger og meget mere. Så tag et nærmere kig her på vores TeamSport side og kontakt os allerede i dag for mere information.