Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Costa Rica

   Leder du også efter Costa Rica landsholdstrøjen? Så kan du både finde hjemme- og udebanetrøjen lige her på Unisport. Vi har et sort udvalg af forskellige landsholdstrøjer, også Costa Ricas. Hos Unisport tilbyder vi også tryk på fodboldtrøjer, så du kan få din yndlingsspiller fra Costa Rica på trøjen eller dit eget navn og nummer, valget er dit! Så tag et kig i vores Costa Rica shop og bestil allerede i dag!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Alene navnet spår om noget eksotisk – prøv at sige det højt for dig selv – Costa Rica. Kigger du på den danske superliga i fodbold, har der over tiden været et par spillere at finde fra det lille skønne land. Navnet Christian Bolaños kender langt de fleste danskere – det er en spiller fra FCK, der flere gange har haft Costa Ricas landsholdstrøje på. Længere mod nord, nemlig i AaB, var der også tidligere en fodboldspiller ved navn Dennis Marshall, der desværre gik alt for tidlig bort grundet en bilulykke.

   Begge spillere har haft Costa Ricas landsholdstrøje på flere gange, og optrådt i hver sin costaricanske fodboldtrøje. Ser du landsholdet spille, er det ofte i en lidt mere naiv spillestil, hvor det blot handler om at have det sjovt på banen. Der er dog over de senere år kommet mere på styr på spillet, og derfor er de også med ved slutrunderne – hvor du blandt andet kan se Costa Ricas landsholdstrøje.

   Find ud af om du skal have en costaricansk fodboldtrøje – eller om det skal være Costa Ricas landsholdstrøje du skal eje. Du har mulighed for at finde begge dele her på Unisport.dk – så det er bare med at komme i gang – start lige her.

   Se alle mærker