Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Schweiz

   Man må sige at Schweiz er blandt et af mange spændende landshold i verdenen. Schweiz har endnu ikke vundet VM, dog har deres største præstation nogensinde været under VM i 1954 da de kom til kvartfinalen. Skal du have den klassiske røde schweiziske trøje, så kan du købe den lige her på Unisport. Vi tilbyder endda også tryk til trøjer, så du kan få din yndlingsspiller eller dit eget navn og nummer på trøje!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Der findes mange spændende landshold i verden, og et af dem er helt sikkert Schweiz landshold. Deres seneste store præstation i VM var da de, som værtsnation, nåede en kvartfinaleplads til VM i 1954. Schweiz har i nyere tid også været værstsnation, da de delte værtskabet med Østrig til EM 2008. Dette var tredje gang Schweiz deltog i en EM slutrunde, men denne gang kunne de desværre ikke kæmpe sig videre fra gruppespillet. Op til sommerens EM slutrunde i Frankrig, har Schweiz en ung og frisk generation af spillere, som er klar til at vise hvad de kan. Det er et landshold der er på vej frem, og Basel, de nationale mestre, har gjort det godt ude i Europa med mange schweiziske spillere på holdet.

   Hjemmebanetrøjen til det schweiziske landshold er klassisk rød, med hvide detaljer. Schweiz udebanetrøje er hvid med røde detaljer. Her hos Unisport har vi begge trøjer på lager, så du kan finde alt du behøver for at støtte Xherdan Shaqiri, Timm Klose og resten af mandskabet til sommerens slutrunde.

   Se alle mærker