Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Island landsholdstrøje

Velkommen til vores Island landsholdsshop, hvor du finder de nyeste landsholdstrøjer til Islands landshold. Efter at have taget fodboldeuropa med storm, så er trøjerne fra det islandske landshold steget kraftigt i popularitet. Derfor er vi stolte over at præsentere de nye VM landsholdstrøjer fra Island. Du bestiller nemt og hurtig lige her på Unisport.dk.

Læs mere
Island landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Forbered dig til VM 2018 med den helt nye Island landsholdstrøje. Vi har både hjemme- og udebanetrøjen på lager, og begge vil med høj sandsynlighed blive brugt under sommerens VM slutrunde i Rusland.

Du kan støtte dem hele vejen, ved at skaffe dig en Island landsholdstrøje her hos Unisport.dk Hjemmebanetrøjen kommer i den velkendte blå farve med rød/hvide striber, og udebanetrøjen er hvid med blå/røde striber. Farverne symbolisere nationalflagets farver.

Vis din støtte til Island ved at bære deres farver til sommerens VM. Hos Unisport finder du Islands landsholdstrøjer til børn og voksne. Der er mulighed for navn og nummer, og bestil din i dag for hurtig levering og sikker betaling!