Indendørssko

Kæmpe udvalg af indendørssko

Indendørs- og futsalsko har været igennem en udvikling, der er gået begge veje. På et tidspunkt var indendørssko den uundgåelige løsning, når vinteren indtog og graderne faldt udenfor, da græsbanerne trængte til en velfortjent pause. Lige pludseligt kom kunstgræsbanerne, og derfor kunne man spille udendørs hele året. Dog har populariteten for futsal og fodbold på små baner sørget for en massiv genfødsel af skoene, hvilket har sat høje krav til ens teknik.

Udstyret har fulgt med og udvalget af indendørssko er blevet fantastisk med mange forskellige modeller at vælge imellem. Vi har stort set alle mærker, modeller og typer af indendørssko, der findes på markedet, og vi er derfor sikre på, at vi har et par, som matcher dine krav. Følg os her, hvor vi vil guide dig igennem vores udvalg af indendørssko for at give dig de bedste forudsætninger til dit køb af nye sko.

Futsal eller indendørs fodbold - er der en forskel?

Når det gælder valget af fodtøj, så er der ingen forskel på, om du foretrækker futsal eller indendørs fodbold; der er en forskel i selve sporten, men det er forskel på regelsættet og hvordan det bliver spillet. Så, hvad skal du vælge?

Du skal altid vælge indendørssko, der har en non-marking sål, da det er meget normalt at have regler for, hvilke indendørssko man må bruge. Disse non-marking skosåler er ikke bare det sikreste valg til futsal og indendørs fodbold, men også det bedste valg når det kommer til greb på underlaget.

Hvorfor skal du vælge en indendørssko?

Det kan være dyrt at købe sportsudstyr. Det ville være nemt, hvis man droppede at købe specifikke sko og bare brugte normale sneakers til at spille i, i stedet for. Hvis du gør det, så kan du snyde dig selv for en masse fordele.

Indendørssko er slidstærke og er designet til kraftige stød. Normale sneakers er ikke lavet til formålet og disse situationer, hvorfor de højst sandsynligt ikke kan holde hele sæsonen og dermed ender med at være et dyrere valg. De mærker, der producerer indendørssko, designer dem til indendørs fodboldbaner. Det betyder, at de giver et bedre greb i banen end et par normale sneakers.

Sådan vælger du de rigtige indendørssko

Når det gælder valg af fodtøj, så er vi fortalere for, at du finder et par, som er komfortable for dig. Hvis du har brug for vejledning, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Indendørssko - klassikere og de moderne

Vi har alle forskellige præferencer, men uanset hvad du forlanger af dine indendørssko, så er vi sikre på, at vi har noget der imødekommer dine behov. Vi har både klassiske- og moderne futsalsko online, så hvis du ikke er helt sikker på, hvilket fit der passer bedst til dig, så skal du bare læse videre her. Vi giver dig den information, der hjælper dig med beslutningen.

Hvis du foretrækker at holde det “old school” og har en kærlighed til klassiske indendørssko, så har vi et nice udvalg af klassiske modeller lige her på Unisport! Her tager vi dig igennem et par favoritter, når det kommer til futsal- og indendørssko. Vi karakteriserer en klassisk indendørssko med få kriterier som du selv kan tilføje, når du leder efter det perfekte par.

Vi tror på, at klassiske indendørssko først og fremmest skal have god komfort og stabilitet på indendørs banerne. Det er ofte opnået ved at forsyne indendørsskoen med en form for læder overdel, der tilpasser sig din fod. Hvis du er på udkig efter et par indendørssko med et klassisk twist, så kan du lede efter et par såsom Nike Tiempo, Umbro Speciali, adidas Copa Tango, Joma Super Regate og selvfølgelig adidas Speziali, men den fortjener sin helt egen paragraf - tjek den ud nedenunder.

adidas Spezial og adidas Special

Måske den mest velkendte indendørssko på markedet. Den har ihvertfald sat gang i mange diskussioner her på Unisport kontoret. Hedder den adidas Spezial eller adidas Special? Den hedder faktisk begge dele. De to modeller deler silhuet, egenskaber og design og derfor også i navn.

adidas Spezial så dagens lys i 1979 og er siden da blevet den mest solgte indendørssko nogensinde. I alle de år har adidas Spezial vedligeholdt dens ekstremt høje kvalitet og er fortsat det foretrukne valg hos utallige fodboldspillere verden over.

Opskriften for success virker simpel; hvis det ikke er gået i stykker, så skal det ikke ændres. Ruskind overdel, holdbar sål og en behagelig hælkappe er ingredienserne til en god indendørssko. Du finder adidas Spezial, Special og mange flere indendørssko online her på Unisport.

Hvis du er mere interesseret i de nyeste teknologier og seneste innovationer, så skal du tjekke nogle af de mere moderne udgaver af indendørssko. Dem finder du naturligvis også her, men hvis du mangler et overblik, så lad os tage dig igennem vores udvalg lige her.

Indendørssko - De moderne modeller

Hvis du kræver en smule mere teknologi og innovation af dine indendørssko, så vil du ikke løbe tør for muligheder. Grunden udviklingen af futsal og indendørs fodbold, så har alle de store mærker investeret tungt i at designe og udvikle indendørssko til øverste hylde. Det inkluderer adskillige kollektioner, der er lavet til indendørs fodbold spillerne, men inkluderer også deres allerede etablerede fodboldstøvle kollektioner genskabt til futsal og indendørs fodbold.

Nike har lanceret deres kollektion af indendørssko under navnet FootballX, der inkluderer følgende modeller: MercurialX, MagistaX, HypervenomX og TiempoX. De modeller tilbyder præcis de samme teknologier og innovationer som fodboldstøvlerne i deres respektive kollektion, hvorfor du har et bredt udvalg af indendørssko at vælge iblandt.

adidas’ kollektion af indendørssko går under navnet Tango, der inkluderer følgende modeller: ACE, X, Nemeziz og Copa. Du kender dem sikkert som fodboldstøvler, men du kan være sikker på, at de tilbyder samme teknologier og innovationer.

Køb indendørssko online - det har aldrig været nemmere

Her på Unisport.dk har vi gjort meget ud af, at det skal være så let for dig som muligt at købe indendørssko online. Vi har et bredt udvalg, som du kan vælge imellem og vi tilbyder alle vores indendørssko og priser sammen med vores hurtige levering.