Lige nu: Gratis fragt til pakkeshops 🚚 Læs mere
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Indendørssko

   Når kulden kommer og det ikke længere er behageligt at spille udendørs fodbold, så går de fleste klubber hen og spiller indendørs. Derfor kan man ikke bruge sine almindelige fodboldstøvler og derfor skal man finde et par indendørssko. Indendørssko er lavet med en gummisål, som både flad og glat. Dette er med til at give dig det bedst mulige greb i banen, samt en god boldkontrol. Hos Unisport har vi et stort udvalg af fodboldstøvler i forskellige farver og størrelser.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Når træningen bevæger sig fra udendørs til indendørs, vil man gerne sætte fødderne i et par gode indendørssko. Når du skal forberede dig til indendørs sæsonen, har vi en bred vifte af sko at vælge i mellem her på Unisport.dk. Indendørssko er gode til futsal, og andre sportsaktiviteter, hvor der kræves en god ydersål med godt greb på hårde gulve.Indendørssko er ikke bare sko til indendørsfodbold, men kan også blive anvendt til andre indendørs aktiviteter.

   Hvilke indendørsfodboldstøvler skal jeg anvende? Hvis du leder efter et par futsal sko, så anbefaler vi et par fleksible sko med lave såler, der tillader dig at bevæge sig jævnt så du kan lade din teknik få frie tøjler. Hvis du er en af de hårde forsvarsspillere, så er det ikke helt forkert at vælge et par indendørssko med tykkere materialer og en robust sål, så du får ultimativ beskyttelse. Hvis du ikke har tænkt dig at drible gennem forsvaret, kan du i stedet satse på et par stærke indendørssko der lader dig sparke hårdt til bolden.

   Her på siden finder du Danmark's største udvalg af indendørssko fra de populæreste mærker. Uanset hvilket budget du har, så finder du helt sikkert et par indendørssko for dig. Vælg mellem vores billige indendørssko eller vores mere unikke topmodeller. Du vil naturligvis finde størrelser til de ældre, men også indendørssko til børn. Skal du købe indendørssko, er du kommet det helt rigtige sted hen. Tjek udvalget ud på denne side, og start med at dominere indendørsbanen.

   Se alle Mærker