Januarudsalget er startet! Shop her
Populære Kategorier
  Produkter

   Real Madrid trøje

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Real Madrid

   Er du på jagt efter Real Madrid’s trøje, så er du kommet det rette sted hen. Dette er vores Real Madrid shop med Danmarks største udvalg af spillertrøjer og merchandise. Real Madrid er en af verdens største klubber, både når det gælder spillere og titler. Klubben fra den spanske hovedstad har spillere som Ronaldo, James Rodriguez og Bale på holdet, så er der ingen tvivl om, at en Real Madrid fodboldtrøje bliver genkendt i alle lande verden over. Hvis du vil have en trøje fra kongeklubben, så finder du den lige her på Unisport.dk.

   Vil du klæde dig på som Cristiano Ronaldo - verdens bedste fodboldspiller og vinder af Ballon d’Or - så er det en Real Madrid trøje du skal have fat i. Real Madrid er en klub med en god og lang historie og har altid haft fantastiske spillere som Zidane og Raúl for blot at nævne nogle. “Los Blancos”, som de også bliver kaldt, havde en af deres mest fremgangsrige perioder i slutningen af 1950’erne, hvor man vandt, det vi i dag kalder Champions League, hele fem år i træk. På holdet havde man Alfredo di Stéfano og Ferenc Puskás, hvilket siger en del om hvilke titler klubben har. En Real Madrid fodboldtrøje er derfor meget mere end en sædvanlig trøje. Det er en del af klubbens store historie.

   Her i vores Real Madrid shop kan du vælge mellem alle vores Real Madrid trøjer og finde den der passer dig bedst. Du kan også vælge om det skal være med eller uden tryk. Du kan sågar vælge dit eget navn, eller måske Ronaldo, 7 er mere dig? Du har i hvert fald muligheden for at vælge mellem alle de store stjerner. Det vigtigste er dog, at du er helt sikker på størrelsen. Er du i tvivl om den, kan du søge hjælp via vores størrelsesguide eller kontakte os inden købet.

   Se alle Mærker