Frankrig landsholdstrøje

På rov efter den franske landsholdstrøje? Vi forstår dig godt, fordi Frankrig er én af de dominante nationer i international fodbold og spiller noget af det mest interessante fodbold. Les Bleus er kendt for deres stil og elegance, hvilket skinner igennem på de franske fodboldtrøjer år efter år. Tilslut dig den franske fanbase ved at købe din franske landsholdstrøje i dag!

Læs mere
Frankrig landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Stort udvalg af franske landsholdstrøjer

Zinedine Zidane, Thierry Henry, Paul Pogba og Antoine Griezmann har alle det samme til fælles, da de alle har trukket Frankrigs landsholdstrøje over hovedet og givet alle kræfter for deres land på banen. Der er mere end blot en fransk landsholdstrøje og med dem kan spillerne vise deres ånd og støtte for det store potentiale i fransk fodbold.

Den franske kvindelandsholdstrøje

Få det franske kvindelandsholds tøj og grej her hos Unisport. Vær forberedt på den næste store internationale kamp, når Les Bleues Féminine træder på banen. Kvindefodbold kom til Frankrig tilbage i år 1919, da en liga af deres egen blev oprettet. Allerede et år efter fik de samlet et hold, til at konkurrere på den internationale scene i England. Deres første internationale kamp mod England tiltrak mere en 25.000 tilskuere, hvilket var noget af et antal dengang. Lige siden da har det franske kvindelandshold deltaget i VM, EM og de olympiske lege. Køb din franske kvindelandsholdstrøje her hos Unisport.dk og støt de franske kvinder med dine medjublende franske fans. Du kan altid forvente et klassisk design og forrygende farver på de franske fodboldsæt.