Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Kroatien landsholdstrøje

Du har netop fundet vej til vores store online udvalg af fodboldtrøjer fra Kroatien! De er svære at undgå, da Kroatiens trøjer er berygtede for det ternede design i rødt, hvidt og blåt. Kroatien er naturligvis ikke kun kendt for deres trøjer. De er også kendt for deres fantastiske spillere - både tidligere, men også nutidige. Tilbage i 1998 blev de nummer tre til VM og du kan være sikker på, at de går efter guldet denne gang. Vis din støtte og køb en Kroatien VM trøje lige her.

Læs mere
Kroatien landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Kroatien er et af Balkan's mest succesrige landshold, men har ikke vundet noget siden VM 1998 hvor de fik sig en bronzemedalje. Nogle af de tidligere legender, der har spillet i Kroatien's landsholdstrøje, er Dado Pršo og Davor Šuker. Til sommerens EM-slutrunde vil du se stjernespillere som Mario Mandžukić, Luka Modrić og Ivan Rakitic' i en Kroatisk landsholdstrøje. Vil du have en Kroatien fodboldtrøje, så finder du den her på Unisport.dk.

Hos os kan du vælge om du ønsker den med eller uden navn, og om det skal være hjemme- eller udebanetrøjen. Vi har Kroatien's EM-trøjer i både voksen- og børnestørrelser, så selv de mindste kan vise hvilket hold der er hjertet nært. Forventningerne til Real Madrid's Luca Modrić er enorme! Han kommer til at være tungen på vægtskålen til sommerens EM-slutrunde, da kroaterne er havnet i gruppe med Spanien, Tjekkiet og Tyrkiet. Her hos Unisport glæder vi os utroligt meget til, at turneringen sparkes igang.