Januarudsalget er startet! Shop her
Populære Kategorier
  Produkter

   PUMA Fodboldstøvler

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Kompakt Normal
   Filter

   PUMA Fodboldstøvler

   Her finder du PUMA fodboldstøvler til både græsbaner, og kunstgræs. Uanset hvilket underlag du spiller på, så har du muligheden for at finde dine nye PUMA fodboldstøvler her på Unisport.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, der alle har forskellige egenskaber i fokus. Der findes noget til alle positioner på banen. Puma evoSPEED er verdens letteste fodboldsko, og sørger for maksimal fart. Puma evoPOWER er deres svar på en kraftfuld sko, med rigtig god komfort. Puma evoTOUCH er det nyeste skud på stammen, og henvender sig til den kreative midtbanespiller, der gerne vil sætte spillets gang.

   PUMA anvender den seneste teknologi ved at designe overdelen på skoene i mikrofiber for at skabe de bedste fodboldsko for dig. PUMA fodboldstøvler giver dig mere end én fordel på banen. De giver et godt og behageligt touch på bolden, og skoen sidder rigtig godt til din fod. Du har rig mulighed for at finde et par PUMA fodboldsko, der passer dig, på Unisport.dk.

   Leder du efter klassiske fodboldstøvler, og vil have muligheden for at vælge iblandt mange farver, så har vi et stort lager at vælge fra her på Unisport.dk. Der findes modeller der passer dig, uanset din spillertype eller position. Vi giver dig lynhurtig levering , og sikker betaling. Du finder dine nye PUMA fodboldstøvler, der matcher dine klubfarver, lige her på Unisport.dk.

   Se alle Mærker