PUMA Fodboldstøvler

PUMA fodboldstøvler er lavet af nogle af de mest erfarne inden for fodboldverdenen. PUMA er en tysk sportsfirma, der er skabt ud fra en fejde mellem to brødre efter Anden Verdenskrig. Den ene bror grundlagde PUMA, den anden brugte sit fornavn, Adi, til at skabe navnet på adidas. Denne rivalisering lever i bedste velgående i dag.

PUMA fodboldstøvler er blandt de bedste

Fodboldstøvler fra PUMA har altid været blandt de bedste inden for teknologi, komfort og stil. De introducerede deres første støvle i 1948, kaldet Atom. Deres støvle Super Atom fra 1952 var den første støvle med skrueknopper.

PUMA var nogle af de første til at lave sponsorater af spillere, så de kunne spille med firmaets støvler på banen. Bl.a. spillede Pelé med PUMA-støvler ved VM i 1970 i Mexico. Hans spil og store personlighed gav PUMA mere opmærksomhed, end de havde håbet på, da de gav ham et par af deres støvler.

Fodboldstjerner foretrækker PUMA

Andre fodboldstjerner har fulgt Pelé. Diego Maradona spillede med PUMA-støvler under VM i 1982 og 1986. Lothar Matthaeus brugte PUMA-støvler ved VM i 1990, hvilket gjorde støvlerne mere populære.

PUMA fodboldstøvler er stadig populære blandt de mest berømte spillere i verden. Blandt stjernerne er blandt andet Marco Reus, Olivier Giroud, Radamel Falcao, Cesc Fabregas, Sergio Agüeo, Thierry Henry, Nemanja Vidic, Gianluigi Buffon og Giorgio Chiellini.

PUMA er lette og stærke

Fodboldstøvler fra PUMA er meget forskellige. Den tyske gigant har givet hos modeller som King, Powercat, King Spirit, evoPOWER, evoSPEED og også v1.11. PUMA King har en blød, men stærk læderoverdel, der giver et godt touch på bolden, samtidigt med at den er let og slidstærk. Den specielle Pebas-sål og en hælkappe, der beskytter dit mod spark og giver stabilitet.

PUMA producerer fodboldstøvler til de mest krævende spillere, men der er også modeller i lavere prisklasser til både børn og voksne.