Black Week er igang! Gør et kup

PUMA Fodboldstøvler

Tyske PUMA har været i gamet siden begyndelsen, med deres PUMA King fodboldstøvler. Den originale fodboldstøvle blev brugt af spillere som Maradona og Pelé, og deres moderne fodboldstøvler løfter arven. PUMA evoSPEED, evoTOUCH og evoPOWER er speciallavet til tre spilleretyper som ønsker at forbedre deres spidskompetancer. evoSPEED er til fart og letvægt, evoTOUCH er til playmakeren og evoPOWER er til spilleren med kraft i sine afslutninger. PUMA fodboldstøvler fåes til alle typer i alle prisklasser.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Her finder du PUMA fodboldstøvler til både græsbaner, og kunstgræs. Uanset hvilket underlag du spiller på, så har du muligheden for at finde dine nye PUMA fodboldstøvler her på Unisport.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, der alle har forskellige egenskaber i fokus. Der findes noget til alle positioner på banen. Puma evoSPEED er verdens letteste fodboldsko, og sørger for maksimal fart. Puma evoPOWER er deres svar på en kraftfuld sko, med rigtig god komfort. Puma evoTOUCH er det nyeste skud på stammen, og henvender sig til den kreative midtbanespiller, der gerne vil sætte spillets gang.

PUMA anvender den seneste teknologi ved at designe overdelen på skoene i mikrofiber for at skabe de bedste fodboldsko for dig. PUMA fodboldstøvler giver dig mere end én fordel på banen. De giver et godt og behageligt touch på bolden, og skoen sidder rigtig godt til din fod. Du har rig mulighed for at finde et par PUMA fodboldsko, der passer dig, på Unisport.dk.

Leder du efter klassiske fodboldstøvler, og vil have muligheden for at vælge iblandt mange farver, så har vi et stort lager at vælge fra her på Unisport.dk. Der findes modeller der passer dig, uanset din spillertype eller position. Vi giver dig lynhurtig levering , og sikker betaling. Du finder dine nye PUMA fodboldstøvler, der matcher dine klubfarver, lige her på Unisport.dk.