FCK trøjer

F.C. København er en magtfaktor i dansk fodbold, og har været det længe. Der er ingen tvivl om, at de år efter år spiller med om mesterskabet. FCK viser også sit ansigt i de europæiske turneringer. I 2010 spillede FCK mod mægtige FC Barcelona. Københavnerne kom bagud efter en halv times spil på et mål af troldmanden Lionel Messi. Den stilling holdt ikke længe da den tidligere FCK spiller, Claudemir, sparkede bolden i mål til slutresultatet 1-1.

Klubben har vundet det danske mesterskab mange gange, og spiller sine hjemmebanekampe i Parken - Danmarks største fodboldstadion. Faktisk har de vundet Superliga medaljer siden 2001, hvilket er dansk rekord. Udover det, så er det også blevet til en masse pokaltitler, så der er ingen tvivl om, at en FCK spillertrøje skaber noget respekt.

Find din ønskede FCK trøje her i vores FCK shop. Her har du mulighed for at bestille den med tryk, og dit eget navn. Du kan selvfølgelig også vælge din yndlingsspiller. Når alt dette er besluttet, kan du bestille den her på Unisport.dk.