Efterårsudsalget er i gang! ❯

Panama landsholdstrøje

Dette landshold må helt klart være et af de mest eksotiske lande i vores udvalg af trøjer. Landsholdet er placeret i Mellemamerika og selvom landet ikke helt er kendt for deres fodboldspil, så er vi stadig helt klart stolte over at kunne tilbyde dig en helt ny Panama trøje. Selvom Panama endnu ikke har deltaget ved et VM, så har landet formået at komme på andenpladsen i Gold Cuppen hele to gange. Så ønsker du at støtte Panama i deres rejse mod VM, så kan du købe trøjen her!

Læs mere
Panama landsholdstrøje
Kompakt Normal
Filter

Et af de landshold som muligvis er et af de mest eksotiske i blandt vores trøjer, må helt klar været det Mellemamerikanske land, Panama. Selvom landet ikke er kendte for deres landshold, så er vi mere end stolte over at kunne tilbyde Panama trøjen i blandt vores store trøje udvalg.

Panama har stadig deres VM debut til gode og landet arbejder derfor benhårdt for, at kunne kvalificere sig til VM i Rusland 2018. Derfor har landet brug for alt den støtte de kan få og dette kan du give dem ved at købe deres nye Panama landsholdstrøje. Panama har dog formået at lave nogle gode resultater, hvor de er endt på anden pladsen i Gold Cuppen i både 2005 og 2013.