Efterårsudsalget er i gang! ❯

Finland

De tusind søers land, er nok det Finland er mest kendt for at være, og alligevel er der mange interessante spillere fra Finland. En af de bedst kendte er nok Antti Niemi, målmanden der havde et godt europæisk eventyr og var i klubber som FC København, Glasgow Rangers, Southampton og Fulham. Vil du gerne have Finlands landsholdstrøje eller blot en finsk fodboldtrøje, er der mulighed for begge dele her på Unisport.dk.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Det er ikke hver dag du har mulighed for at rende rundt i en rigtig landsholdstrøje fra Finland, og det skal du selvfølgelig udnytte når du har. Det kan godt være at fodboldoplevelserne lader lidt tilbage at ønske, det skal dog ikke forhindre dig i at opleve glæden ved at tage en finsk fodboldtrøje på.

Find ud af om det skal være Finlands landsholdstrøje eller en af de mange muligheder for en finsk fodboldtrøje. Du har mulighed for at finde alle trøjerne her på Unisport.dk. Du kan blandt andet vælge imellem træningstøj, retrotrøjer og den nuværende landsholdstrøje – kom i gang med at vælge dem i dag, og find ud af hvor godt et enkelt design kan være.

Vil du have Finlands landsholdstrøje, en finsk fodboldtrøje eller træningstøj fra Finland – du finder det lige her.