SIDSTE CHANCE - SPAR OP TIL 70% Køb

Cameroun

Læs mere
Cameroun
Kompakt Normal
Filter

Der er mange afrikanske lande, som er interessante at følge under diverse slutrunder – og et af dem er Cameroun. Navnet Roger Milla må være printet ind i enhver fodboldfans hukommelse, for hvem husker ikke de mange mål og dansen ude ved hjørneflaget under VM slutrunden i 1990. Husker du den ikke – så kig godt på Camerouns landsholdstrøje – find nummer 9 – og vælg så en video på youtube med goal celebration.

Det var helt fantastisk at se hvordan mål efter mål blev fejret, og en camerounsk fodboldtrøje var det år, det helt store hit. Der var utrolig meget sympati med holdet, der havde en offensiv tilgang til fodbolden. Husker du det ikke selv, er der helt sikkert en der kan fortælle dig om hvor godt det var at se fodbold det år – og nyde slutrundens magi – for det var Cameroun helt sikkert med til at skabe.

Der har ikke været fokus på Cameroun på samme måde, siden det herlige år tilbage i 1990 og alligevel er det stadigvæk med stor sympati at se Camerouns landsholdstrøje – og trække en camerounsk fodboldtrøje over hovedet.

Vi giver dig mulighed for at gøre det hele her på Unisport.dk – kom i gang med at finde din nye trøje fra Cameroun i dag.