Efterårsudsalget er i gang! ❯

FC Heidenheim

FC Heidenheim spiller til daglig i den tyske by Heidenheim og blev grundlagt tilbage i 1846. FC Heidenheim spiller hjemme på Voith-Arena, som kan rumme 13000 tilskuere. Klubben har endnu ikke vundet nogle store titler, eller trofæer og deres største præstation var da de rykkede op til 2. Bundesliga første gang nogensinde. Ønsker du at støtte Heidenheim på deres rejse mod nye præstationer, så køb deres nye trøjer lige her på Unisport.dk!

Læs mere
FC Heidenheim
Kompakt Normal
Filter

FC Heidenheim er en tysk fodboldklub fra byen Heidenheim. Klubben er grundlagt i 1846, hvilket gør den til en meget gammel klub. Holdet spiller sine hjemmebanekampe på Voith-Arena, som har plads til 13.000 tilskuere. Klubbens største fremgang skete i 2013/14 sæsonen, hvor det lykkedes at rykke på til 2. Bundesliga for første gang nogensinde.

Hvis du leder efter en trøje fra FC Heidenheim, så er du kommet det rigtige sted hen. På Unisport.dk, har vi FC Heidenheim trøjer i både hjemme- og udebanetrøjen. Vi tilbyder også tryk på trøjerne i form af eget navn eller et spillernavn, hvis det ønskes. Her på Unisport tilbyder vi altid hurtig levering, så hvad venter du på? Bestil din nye FC Heidenheim trøje allerede i dag!