Efterårsudsalget er i gang! ❯

Bayer Leverkusen

Når du bestiller din Bayer Leverkusen trøje hos os, så har du mulighed for at få tryk bag på. Du bestemmer selv, om du vil have dit eget navn og nummer på ryggen, eller om du vil bære et af navnene fra det nuværende mandskab. Så skal dit eget efternavn pryde spillerdragten, eller skal det være Kießling, Rolfes eller en af de andre stjerner?

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Leverkusen har i denne sæson skruet gevaldigt op for tempoet, hvilket man blandt andet kan se på deres nuværende ligaplacering. Så hvis du sidder med armene i vejret som Leverkusen tilhænger, så er det da bare med at få bestilt din helt egen Bayer Leverkusen fodboldtrøje i dag. Vi garanterer dig en hurtig levering, så hvis du bestiller den i dag, så kan den være hos dig allerede i morgen.

Ligegyldigt hvilket navn du ender med at vælge, så er vi i hvert fald klar med den helt nye 2014/15 Bayer Leverkusen spillertrøje. Så hvis du vil være med til at støtte op om Die Werkself, så er det da bare med at få bestilt din trøje i dag. Vi har også mange andre tyske klubtrøjer på hylderne, hvis du skulle være interesseret i dem.