Efterårsudsalget er i gang! ❯

VfB Stuttgart

Velkommen til vores VfB Stuttgart online shop her på Unisport.dk. Stuttgart er et tysk hold, der har været med i topfodbolden i mange år. Klubben har hjemmebane på Mercedes-Benz Arena, hvilket giver ganske fin mening, da Mercedes-Benz, ligesom med Porsche, har hovedkontor i byen. VfB Stuttgart er grundlagt i 1893, så der er intet at sige til, at klubben er i top fem over de mest støttede fodboldklubber i Tyskland. Så hvorfor ikke tilslutte dig dem med din helt egen VfB Stuttgart trøje?

Læs mere
VfB Stuttgart
Kompakt Normal
Filter

Der er ingen tvivl om at det er interessant at være spiller i en af de mange tyske klubber i Bundesligaen. Næsten uanset hvilken klub du vælger, er der mulighed for at optræde for mange tusinde tilskuere hver eneste gang, der er kamp. I VfB Stuttgart er der blandt andet et par danskere, som har været med til at opleve det, og de 2 danskere i en VfB Stuttgart fodboldtrøje er selvfølgelig Jon Dahl Tomasson og Jesper Grønkjær.

Med 2 så stærke danskere spillere i truppen, var der mange flere danskere som en overgang fulgte med i Bundesligaen. Interessen er den dag i dag, stadigvæk stor fra Danmark, dog ikke på samme niveau, som dengang de 2 herrer spillede i klubben. Vil du gerne have en VfB Stuttgart trøje med en af de 2 spilleres navne trykt på – så kan du finde den lige her på Unisport.dk.

Gør det let for dig selv, og find ud af hvilke VfB Stuttgart fodboldtrøjer du gerne vil have – om det skal være med eller uden tryk, og hvilke størrelser, der er de rigtige for dig. Vi giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige VfB Stuttgart fodboldtrøje – du finder den lige her.