VfB Stuttgart

Der er ingen tvivl om at det er interessant at være spiller i en af de mange tyske klubber i Bundesligaen. Næsten uanset hvilken klub du vælger, er der mulighed for at optræde for mange tusinde tilskuere hver eneste gang, der er kamp. I VfB Stuttgart er der blandt andet et par danskere, som har været med til at opleve det, og de 2 danskere i en VfB Stuttgart fodboldtrøje er selvfølgelig Jon Dahl Tomasson og Jesper Grønkjær.

Med 2 så stærke danskere spillere i truppen, var der mange flere danskere som en overgang fulgte med i Bundesligaen. Interessen er den dag i dag, stadigvæk stor fra Danmark, dog ikke på samme niveau, som dengang de 2 herrer spillede i klubben. Vil du gerne have en VfB Stuttgart trøje med en af de 2 spilleres navne trykt på – så kan du finde den lige her på Unisport.dk.

Gør det let for dig selv, og find ud af hvilke VfB Stuttgart fodboldtrøjer du gerne vil have – om det skal være med eller uden tryk, og hvilke størrelser, der er de rigtige for dig. Vi giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige VfB Stuttgart fodboldtrøje – du finder den lige her.