Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Borussia Mönchengladbach

Hvis Borussia Mönchengladbach er dit hold, så kan vi konkludere to ting: for det første er du fantastisk til at stave. For det andet, så er du kommet til det helt rigtige sted for de nyeste Gladbach fodboldtrøjer. Bundesliga holdet er grundlagt i 1900 og har vundet adskillige nationale og internationale trofæer siden da. Her på Unisport kan du få din egen Borussia Mönchengladbach trøje i størrelser til både børn og voksne og du er altid sikker på at få gode priser og hurtig levering.

Læs mere
Borussia Mönchengladbach
Kompakt Normal
Filter

Her finder du en af de klubber i Tyskland, der også har haft en række af danskere spillere med i truppen. Borussia Mönchengladbach er navnet på klubben, som blandt andet har haft spillere som Thomas Helveg, Morten Skoubo og Kasper Bøgelund til at trække en Borussia Mönchengladbach fodboldtrøje over hovedet. Vil du også gerne være en del af de mange danskere som har en trøje fra Borussia Mönchengladbach, er det lige her på Unisport.dk, du finder den.

Der er mange traditioner i klubben, som igennem tiden har vundet mere end 10 titler og samtidig været deltager i en lang række europæiske turneringer. Vil du gerne være sikker på at finde en klub, som har mange traditioner, har haft mange danskere med i truppen, og som har nogle let genkendelige klubfarver, er det helt sikkert en Borussia Mönchengladbach trøje du skal investere i.

Det har du muligheden for at gøre lige her på Unisport.dk. Her finder du en fodboldtrøje fra Borussia Mönchengladbach, hvor historiens mange vingesus, med blandt andet de mange danskeres optræden for klubben, og måden der bliver spillet fodbold på, tydeligt kan mærkes. Kom i gang med at vælge din nye Borussia Mönchengladbach fodboldtrøje lige her på Unisport.dk – gør det nu.