Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

St. Pauli

Hvis du er tilhænger af kultklubben St. Pauli, så er det måske i dag, du skal have din nye St. Pauli klubtrøje. Mandskabet fra Hamburg er i gang med en længere stime af sæsoner i den næstbedste tyske række, og hvis holdet skal have nogen form for chance for at rykke op i Bundesligaen igen, så har de brug for alt den support, de kan få. Så er der bare en lille smule af dig, der holder med piraterne, så er det bare med at få bestilt din egen St. Pauli trøje.

Læs mere
St. Pauli
Kompakt Normal
Filter

St. Pauli har aldrig vundet nogle trofæet af betydning, men det har ikke fået dem til at opgive håbet. Først og fremmest skal der lige en oprykning i hus, og den kan med lidt held komme i denne sæson. For få sæsoner siden var klubben kun et enkelt point fra en play-off plads, som Fortuna Düsseldorf nuppede i stedet for. Og med et par midterplaceringer i træk, så kan det være, det bliver i år, at Totenkopf rykker op i Bundesligaen.

Her hos Unisport er vi i hvert fald opbakkende om fodboldspillet i St. Pauli, og derfor ser vi det da også som en ære at kunne tilbyde op til flere versioner af St. Pauli spillertrøjen. Vi har både hjemmebane- og udebanetrøjen samt klubbens 3. trøje. Derudover har vi også trøjerne i børnestørrelser, så hvis sønnike også skal iklædes den sorte spillerdragt, så kan det også lade sig gøre. Vi har hurtig levering og en billig fragt, så det er bare med at købe din St. Pauli trøje i dag!