Populære Kategorier
  Produkter

   Eintracht Frankfurt

   Velkommen til vores Eintracht Frankfurt online shop her på Unisport.dk. Her finder du vores udvalg af trøjer og tilbehør til den tyske klub fra Frankfurt. De sort/hvid stribede fra Frankfurt er et stabilt hold, der er tørstige efter mere succes. Die Adler, som de også kaldes, vandt senest en pokal 2006, hvor den tyske DFB pokal blev sikret. I 16/17 sæsonen blev det til et nederlag i pokalfinalen over mægtige Dortmund. Vis din støtte til Eintracht Frankfurt med den nyeste spilletrøje!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Eintracht Frankfurt er en underlig størrelse i tysk fodbold, for der er mange traditioner i klubben, der har eksisteret siden 1899. Alligevel er det langt fra den klub med mange titler du finder her, for det er blot blevet til et enkelt mesterskab og en række pokaltitler i klubbens levetid. De rød og sorte farver som hjemmebanetrøjen findes i, gør at du aldrig er i tvivl, når du gerne vil have en Eintracht Frankfurt fodboldtrøje.

   På Commerzbank-Arena kan du altid regne med god stemning, og har du en gang været på stadion, vil du gerne tilbage igen. Kigger du på det med danske øjne, er det faktisk sket et par gange, at Eintracht Frankfurt har gjort det rigtigt godt i Danmark, og så alligevel smidt det hele væk på hjemmebane, det har blandt andet BIF oplevet mod spillerne i en Eintracht Frankfurt trøje.

   Det skal ikke holde dig fra at vælge en Eintracht Frankfurt fodboldtrøje, for du vil helt sikkert mærke historiens vingesus, mærke de mange traditioner og nyde stemningen, når du kommer på stadion. Kom i gang med at finde din nye Eintracht Frankfurt fodboldtrøje – du har muligheden for at finde den lige her på Unisport.dk – start lige her.

   Se alle mærker