Efterårsudsalget er i gang! ❯

Hamburger SV

Hvis du er på udkig efter en Hamburger SV-trøje, så er Unisport.dk det helt rette sted at lede. Om du er barn eller voksen, så kan du altid finde de nyeste HSV-trøjer her på siden. Få trykt din yndlingsspiller på ryggen eller vælg dit eget navn og nummer. Bestil din nye Hamburger SV-trøje i dag!

Læs mere
Hamburger SV
Kompakt Normal
Filter

Der har været danskere igennem klubben tidligere, hvor blandt andet Thomas Gravesen, Allan K. Jepsen og Stig Tøfting blandt andet har haft en HSV fodboldtrøje på. Vil du også gerne i gang med at løbe rundt i en Hamburger SV fodboldtrøje – er det lige her på Unisport.dk du starter med at finde den.

De blå/hvide farver, er som sagt mange fodboldkyndige danskere, som kender – da det ofte er en af de klubber man starter med at besøge, når det er tysk fodbold man gerne vil se live. Find ud af om du skal have mere end en Hamburger SV fodboldtrøje, om det skal være med eller uden tryk, og vælg den så i den rigtige størrelse. Når det er gjort, bliver din nye Hamburger SV fodboldtrøje leveret lige til døren.