Årets bedste julegaver!⚽️🎄🎁 Se mere her

Hamburger SV

Når du gerne vil til Tyskland og se fodbold, er der en klub og et stadion mange folk vælger at besøge første gang. Det er Hamburger SV, der er klubben, og når du tager fra stadion, ved du hvor god en stemning spillerne i en Hamburger SV fodboldtrøje kan være med til give dig. Har du ikke prøvet det endnu, er det blot at komme af sted – start med at gøre det lige her.

Læs mere
Hamburger SV
Kompakt Normal
Filter

Der har været danskere igennem klubben tidligere, hvor blandt andet Thomas Gravesen, Allan K. Jepsen og Stig Tøfting blandt andet har haft en HSV fodboldtrøje på. Vil du også gerne i gang med at løbe rundt i en Hamburger SV fodboldtrøje – er det lige her på Unisport.dk du starter med at finde den.

De blå/hvide farver, er som sagt mange fodboldkyndige danskere, som kender – da det ofte er en af de klubber man starter med at besøge, når det er tysk fodbold man gerne vil se live. Find ud af om du skal have mere end en Hamburger SV fodboldtrøje, om det skal være med eller uden tryk, og vælg den så i den rigtige størrelse. Når det er gjort, bliver din nye Hamburger SV fodboldtrøje leveret lige til døren.