Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Werder Bremen

Kigger du på de danske spillere, som har trukket en Werder Bremen fodboldtrøje over hovedet, finder du blandt andet Leon Andreasen og Daniel Jensen, som nogle af de mere prominente. Det giver selvfølgelig et stærkt tilhørsforhold til Danmark, og derfor også helt klart en større popularitet. Vil du også have en Werder Bremen trøje – har du mulighed for at finde den her ved Unisport.dk.

Læs mere
Werder Bremen
Kompakt Normal
Filter

Navnet klinger, og mange kender det fra den tyske Bundesliga – Werder Bremen er det. Det er en af de meget klassiske klubber, der i mange år har været med, og til tider også taget mesterskabet for snuden af de andre storklubber i Tyskland. De klassiske hvide og grønne farver holdtrøjen er i, har været let at huske, og så har der også været danskere i klubben.

Det er let for dig at bestille den her ved Unisport.dk. Alt du skal gøre er at finde ud af hvor mange trøjer du skal have, om der skal være tryk på den eller ej, og så vælge den eller de trøjer du skal have i den rigtige størrelse. Når det er gjort, er det blot at bestille dem, og så sørger vi for, her på Unisport.dk, at levere din nye Werder Bremen fodboldtrøje lige til døren.